Sveika!
Es arī izmācījos Ernestīnes ieteiktajā studijā. Man patika. Protams, ka bija arī šādas tādas lietas, kuras nebija līdz galam forši, bet kopumā viss bija labi. Es šo skolu izvēlējos, jo ir brīvs apmeklējums - kad PATI ieliec sev nodarbību, tad arī ir, tāpat arī pati vari izvēlēties pasniedzēju, pie kuras gribi pieteikties uz konkrēto nodarbību. Tāpat arī tas, ka viņi nodrošina ar modelēm, jo nu man vismaz nebija 16(nodarbībām) + 2(eksāmenam) draudzenes, kuras gribētu tādu manikīru, kādu jātaisa nevis tādu, kādu pašas grib :-D
Par darba kvalitāti pēc studijām, manuprāt, atbild katra studente pati. Bija tādas, kuras centās, bija tādas, kuras tur bija laikam tikai dēļ papīra. Kopumā uzskatu, ka iemācīties var, pēc tam jau kā strādā no pašas atkarīgs.
Par manikīru kā papildprofesiju (man arī tas ir kā haltūra paralēli pamatdarbam) varu teikt tā...tam ir ļoti jāpatīk, jo citreiz pēc darba ir tāds besis, ka vēl jāstrādā un plus vēl jābrauc ar smagajiem koferiem, lampām un lakām. Bet, ja laika pēc pamatdarba pietiek, tad ir vērts. Un par ilgumu, kamēr nestrādāsi ar nagiem ikdienā, bet tikai papildus citam darbam, tas būs ilgi (ja gribēsi kārtīgi) un klientiem tas ne īpaši patīk.
Tā būtībā nopelnu kādus 50 euro mēnesī, bet nu jārēķinās, ka, lai iepirktu kvalitatīvus materiālus un aprīkojumu tie ir kādi 1000+ eur jāiztērē. Bet nu kopumā nenožēloju, ka vienu atvaļinājumu ziedoju, lai iegūtu vēl vienu profesiju :)