SancjuksKas nepatika Huawei Mate 10?
Labāk nebūtu pajautājusi:
1. cenas atbilstība price/build kvalitātei
.
2. kamera kaut arī ar Leica lēcu, fokusē sliktāk nekā citiem telefoniem, nerunāsim par lēcas f atvērumu un gaismas padevi
.
3. austiņas komplektā - tādas pašas kā tigerā pa 4eur var nopirkt - briesmīgas, gan skaņas ziņā gan turēšanās ausī, nav pat silikona ieliktņi
.
4. UI - iebūvētā swype klaviatūra, ir tik briesmīgi neērta, ka vienīgo ko atradu, google keayboard uzliku, ar iebūvēto nevar lietot garumizīmes uzspiežot, piemēram, uz burta i un paturot, vajadzēt izlekt ī (klaviatūra uzlika LV, bet tas nenotiek, izlec 5 dažādi ī un jāmeklē īstais)
.
5. Baterija ir it kā 4000mah, bet tur daudz daudz mazāk pat par 1/3 daļu no mana vecā telefona, kam bija 3200mah
.
6. Nevar noņemt no ekrāna sensitive data notifications, 2 opcijas - vai nu redz kas ieraksta whatsappā, vai arī var tikai noņemt vispār, lai ekrāns ieslēdzas par paziņojumiem (nezinu vai saprati)
.
7. Vairākas reizes darba dienā, telefonam stāvot uz galda, man nāk sms, ka mani nevar sazvanīt, bet tajā pašā laikā es varu piezvanīt, nekas nav mainījies, pēc telefona restarta viss aiziet.
.
8. Mūžīgie paziņojumi, ka kāda aplikācija backgroundā darbojas - piemēram whatsapp (nevar noņemt šo task manager, lai nebļauj, jā paldies, zinu, ka darbojas backgroundā, jo man vajag viņu)
9. Mazā lampiņa, kas rāda par telefona notifikācijām (lampiņa kas mirgo atkarīgā no aplikācijām, sms vai zvani, piemēram, ja ir sms - zaļā krāsā mirgo, ja zvans neatbildēts - zilā), viss būtu fine, bet tā lampiņa ir tik sasotdīti maziņa, nu tāda, ka ārprāc.
.
10. EKRĀNS - briesmīgi mazs spilgtums, izejot saulē neko vispār nevar redzēt, vecajam telefonam nebija tādu problēmu, spilgtums šim telefonam ir ļoti sliktā izpildījumā.
.
11. Vibrozbans - pašvaks.
.
12. Lietū telefons - smidzina ārā, performē briesmīgi, samsungi saprot, ka runā lietū un ekrāns nav tik jutīgs, savukārt šo izvelkot ekrāns pats sāk spaidīties tiklīdz salīst, kaut arī telefons ir mitrumizturīgs.
.
vienīgais ko vēl varētu pateikt, ka ir ok - pirkstu nospiedumu lasītājs strādā ļoti labi, nekad nav bijis problēmas atbloķēt ar slapju vai taukainu pirkstu...
.
-ar gps problēmu nav, tāpat arī vienīgi huawei health ir ok, labā līmenī, labākā nekā endomondo, pārbaudīts. rāda precīzākus datus.