Paštaisīts manikīrs

Reitings 86
Reģ: 19.09.2017
Kā jūs kopjat savus nagus - dodaties uz salonu vai pašas mājās?
Ja taisāt mājās, vai izmantojat gēla nagu laku vai parasto? Kura ir labāka?
Un kur var nopirkt dažādas uzlīmes un visādus papildus nieciņus, piem, kā aizsargkārtu ap nagu, otiņas uc.? Cik saprotu, drogās ir švaki, ne?
15.05.2018 08:53 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Pēdējās divas reizes biju salonā, bet vispār jau pāris mēnešus pati tieku ar saviem nagiem galā. Nav jau tā, ka baigi daudz laika, tāpēc nereti paliek nelakoti, bet es atkal gribu censties - tā, ka pati un vienmēr krāsaini :) Mājās man ir parastās lakas ar gela efektu, tā teikt, turās mazliet ilgāk kā parastās, izmantoju Kinetics ražojumus. Ja man ne vienmēr pietiek pacietība krauties ar parasto laku, tad zinu, ka ar gēllaku ne tik, tāpēc i nemēģinu, lai arī pa retam uznāk fantāzija, ka varbūt vajadzētu.. Pričendāļus nagiem pērku Kolonnā, Oniksā, douglas.lv, arī Maximā un Drogās.
Vēl jautājums par kinetics nagu lakām. Vai ir labas un turās ilgi?

Ir labas, ērti uzklāt, bet jāatzīst, ka man neturas tik ilgi kā tad, kad to uzklāj salonā. Tagad esmu iegādājusies nagu pulieri, ceru, ka tā nelietošana bija pie vainas, kāpēc mājās švakāka noturība.
16.05.2018 07:57 |

10 gadi
Reitings 2348
Reģ: 27.02.2011
Nagus taisu pati, izmantoju tikai parastas nagu lakas, viss ir labi līdz brīdim ja noluzt nags, tad gan viss audzēšanas process.
Gela nagi vairs nepatīk, jo kaut nedaudz ataugot var redzēt nedabīgu pareju, patīk kad nags ir gluds nevis ar kalniņu.
Patik vel gelish bet taupot laiku izvēlos manikirēties pati
16.05.2018 10:15 |

Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
Ik pa laikam uzlieku gelish, ja mana salona ir pieejams man vajdzigais laiks. Ja ne, tad lakoju majas pati - visas nagu lakas ir atri zustosas un turas videju 4 dienas.
16.05.2018 10:28 |

Reitings 303
Reģ: 31.10.2016
Kādreiz lakoju mājās, bet tagad jau labu laiku lieku gēlu uz saviem nagiem salonā. Man dabīgie nagi ļoti slāņojas un lūzt, tāpēc bez gēla nekādīgi nevaru iztikt.
16.05.2018 11:37 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Es lakoju nagus mājās. Labprāt arī iemācītos uzlikt gellishu pati, bet baidos, ka tas būs laikietilpīgs pasākums. Tās, kuras prot uzlikt gellishu, cik ilgu laiku jums aizņem viss process? Un, ar ko jūs sākāt - skatījāties pamācības YouTube, kaut kur lasījāt par to vai arī atcerējāties soli pa solim kā manikīriste jums lika?
16.05.2018 13:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits