Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Spēles dārza ballītei - komandām

Reitings 65
Reģ: 09.04.2018
Sveiki,
.
izrakņājos jau pa esošajām tēmām, bet neko labu neatradu.
.
Plānotās ballītes apraksts:
cilvēku skaits 20-25, vecums no 18-40 gadiem, kā jau tēmā minēts, viss notiks ārā, dārzā, kur ir zālīte (nejaukt smēķējamo), sieviešu īpatsvars mazākumā 30%/70%.
.
Pamatdoma ir sadalīt esošos cilvēkus 2 komandās, kas savā starpā sacenšas, galā saskaitot punktus un būtu jāizdala balvas. Pasākuma laikā pamazām top scenārijs un spēles paredzētas no 19:30-22:00 (saule tajā datumā riet 22:14, līdz ar to līdz tam jābūt gaišam).
.
Protams, ka papildus meklēšu internetā, bet ja kāds ir spēlējis un iesaka kādu spēli, lūdzu nekautrējaties un padalaties. :)
.
paldies ikvienam, kas palīdzēs.
.
p.s. - lieki piebilst, ka visi šie cilvēki tiekas pirmo reizi un nepieciešams saliedēt kā vienu komandu.
14.05.2018 10:53 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Kas ir viņus vienojošais? Kāpēc tāda cilvēku izlase?
14.05.2018 10:57 |

Reitings 65
Konkrēta spēle, cilvēki ir vienā klanā, komunicē ļoti ilgu laiku + ir whatsapp grupa.
Visi sasparojušies un dzīvē satiksies :)
14.05.2018 10:59 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Pamatdoma ir sadalīt esošos cilvēkus 2 komandās, kas savā starpā sacenšas

lieki piebilst, ka visi šie cilvēki tiekas pirmo reizi un nepieciešams saliedēt kā vienu komandu.

Pretruna. Šaubos, vai tiem viesem būs interesanti, ja viņiem gandrīz vai piespiedkārtā būs jāspēlē kaut kāda Tevis ierosināta spēle. Viņi varbūt gribēs arī tāpat parunāties, lai iepazītos. Jā, var paspēlēt spēles, bet tad tam jānotiek ar vairākuma piekrišanu. Varat paspēlēt kaļim-bam-ba, vai "trešais lieks".
Pasākuma laikā pamazām top scenārijs
Sāk izskatīties, ka pasākums būs tā ieplānots, ka daudzi uz tādu vairs neieradīsies vispār. Režīms atbaida ikvienu. Vismaz no Tava rakstījuma radās tāds iespaids, cerams, ka tā nav.
14.05.2018 11:06 |

Reitings 65
Šaubos, vai tiem viesem būs interesanti, ja viņiem gandrīz vai piespiedkārtā būs jāspēlē kaut kāda Tevis ierosināta spēle

pirms tam visu dalīdnieku anketēšana (ar google forms palīdzību) tika veikta ar jautājumu vai vēlas spēlēt spēles pasākumā - 100% atbildēja ar "jā"
------
Sāk izskatīties, ka pasākums būs tā ieplānots, ka daudzi uz tādu vairs neieradīsies vispār. Režīms atbaida ikvienu. Vismaz no Tava rakstījuma radās tāds iespaids, cerams, ka tā nav.

Tu šobrīd spried, kā būtu, ja būtu. Par pasākumu tika 1.5mēn iepriekš cilvēki informēti, kā arī 90% ir paredzēts, ka ieradīsies bez problēmām.
.
visi cilvēki ir gana azartiski un spēles sagaida ar atvērtām rokām.
.
es gan nezinu kapēc man ar Tevi jādiskutē, ka viss neizdosies un neviens neatbrauks. Vairāk optimisma.
14.05.2018 11:12 |

10 gadi
Reitings 3734
user105737, labi, pēc pasākuma šai pašā tēmā ieraksti, cik cilvēku ieradās, un pēc otrā līdzīga pasākuma arī ieraksti, cik ieradās. :)
14.05.2018 11:45 |

10 gadi
Reitings 3734
Un vispār, ja jau pietiek ar optimismu, priekš kam vēl jāvēršas pie foruma ar jautājumiem?
14.05.2018 11:47 |

Reitings 65
skudrulacis reizēm gudram būtu ir pavisam vienkārši - izdomā ko taisies rakstīt un vienkārši - neraksti :)
.
Tev no pesimisma jāārstējas.
14.05.2018 11:47 |

10 gadi
Reitings 3734
Iedod palasīt šo diskusiju tiem dalībniekiem. Viņiem tas nāks par labu.
14.05.2018 11:52 |

Reitings 65
Iedod palasīt šo diskusiju tiem dalībniekiem. Viņiem tas nāks par labu.

un ko viņi tur redzēs? To, ka man nav vienalga par pasākumu un domāju 3 nedēļas par to iepriekš? :D
Jeb to, ka Tev liekas, ka izcelies ar nereālu grudrību, ja tā vietā lai padalītos ar spēlēm ko esi spēlējis dzīvē Tu noliec pasākumu kā tādu un no tēmas "man viss slikti"? :D
14.05.2018 13:01 |

Reitings 3934
Ja jau ir WhatsApp grupa, lai paši ierosina spēles, ko grib spēlēt. Vai vēl interesantāk- katrs vai pa grupām izdomā izklaides/atrakcijas pārējiem. Ja viss ir gatavs, cilvēki sāk vērtēt, kritizēt. Ja jādara pašiem, tad ballītes vērtējums būs labāks. Tīra, sausa psiholoģija.
14.05.2018 13:08 |

Reitings 65
Viedā Minka tika uzdots jau jautājums par spēlēm, cilvēki padomās. Tiktāl izdomāju 2 spēles/aktivitātes.
.
1. Tiks sagatavotas lapiņas ar iepriekš uzrakstītiem tekstiem, ko viesi izvilks ierodoties. Tad būs aktivitāte: "Es šeit ierados jo ..." Man liekas, ka šī klasika, vienās kāzās bija šāds, likā daudz maz ok. + vēl ir doma par balona izdalīšanu katram, lai var uztaisīt "salūtu", katram tiks iedots balons, ko vajadzēs uzpūst un pēcāk visi kopā taisīs salūtu...
.
2. "Pils būvēšana", pirms tam sagatavošu noteiktu pričendāļu skaitu (salmiņi, sērkoviņi, šķērēs, papīrs, skoču utt), lai katra komanda uzbūvē pili, vinnēs tas, kuram pils visaugstāk tiks uzbūvēta.
.
par pārējo vēl domāju.
14.05.2018 13:27 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012

Wow! Sekojot šādai loģikai, nedrīkst nākt uz kāzām vai jubilejām, kur būs vakara vadītājs, jo tak - režīms. Kamēr košļāsi kotleti, nejauks vadītājs liks celties kājās un spēlēt.. Njā..
Vienīgais ko ieteiktu - nelaist tās spēles non-stopā.. Domāju, ka 2.5h pietiek ar 3-4 spēlēm max, lai cilvēki var izbaudīt siltu laiku, ja paveiksies, parunāties...
Var jau sadalīt vairākās komandās ar mazāku dalībnieku skaitu.. tad arī var piemeklēt vairāk spēļu.. Man patīk viena.. Tur spēlē 2-3 cilvēku komanda.. vienam liek austiņas un ieslēdz skaļu mūziku, bet tam otrajam vai pārim jāsaka skaļi no lapiņas vārdi (jālasa), bet tām, kas sēž austiņās, jānolasa no lūpām tas vārds, kuru izrunā.. smieklīgi, jo parasti jau dzird ne īstos vārdus :)
14.05.2018 13:59 |

Reitings 65
meksikanka
nelaist tās spēles non-stopā.. Domāju, ka 2.5h pietiek ar 3-4 spēlēm max

.
tieši 2.5-3h paredzēts spēlēm, neviens neskries, tieši to pašu domāju - bez stresa.
-----
Var jau sadalīt vairākās komandās ar mazāku dalībnieku skaitu.

tad man trīskāršosies darbs. teorētiski var jau 2 komandu vietā 3 komandas. Hmm, jā tādā veidā izslēgtu iespēju, ka 10 cilvēku komandā kāds sēž malā un neko nedara.
-----
vienam liek austiņas un ieslēdz skaļu mūziku, bet tam otrajam vai pārim jāsaka skaļi no lapiņas vārdi (jālasa), bet tām, kas sēž austiņās, jānolasa no lūpām tas vārds, kuru izrunā.. smieklīgi, jo parasti jau dzird ne īstos vārdus

paldies šī tiešām interesanta. Laba ideja.
.
paldies Tev arī par padomu, noteikti ņemšu vērā.
14.05.2018 14:09 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
user105737, jā par lieku darbu saprotu, bet ar mazāku dalībnieku skaitu minēju tieši sakarā ar sevis ieteikto spēli, jo to spēlēt 10 cilvēku komandā nav variants.. Bet anyway, domāju, ka kāds vēl padalīsies ar atbilstošākajām spēlēm.. ja ko atcerēšos lielākām dalībnieku skaitam, noteikti ierakstīšu
14.05.2018 14:15 |

Reitings 3934
Otrā spēle ir laba, pirmā (es šeit ierados, lai..) ļoti nodrāzta, apnikusi un nesmieklīga. To pirmo neiesaku. Tad jau labāk kādu komandu stafeti jautrībai- olu nest uz karotes, mest priekšmetus spainī, nopūst tenisa bumbiņu no pudeles kakliņa , nest citu dalībnieku uz rokām , utt- katram stafetes dalībniekam savs uzdevums, ko komandas iekšienē paši nolemj.
14.05.2018 14:17 |

Reitings 65
meksikanka te laikam balanss starp to, kamēr ir vairākas komadas, pārējie garlaikojas, vai stumj salātus. Bet nebūs jau tik traki. Nav jau tik daudz cilvēku.
----
Viedā Minka ok, bet pirms sapulces vajag iesildīt publiku, būs uzruna no dažiem biedriem. Vajag mazu aktivitāti. Ko saki par to pašu balonu salūtu? Tā doma, ka šī aktivitāte pirms formālās daļas/uzrunas. Komandās dalīšanās būs vēlāk un par to olas nešanu atcerējos, ka der un ir gana interesenati un rekvizīti viegli sarūpējami.
.
+ papildus laikam varētu to pašu mēmo šovu, bet man liekas, ka tas jau arī ir visur spēlēts.
14.05.2018 14:28 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Es laikam negribētu nevienu no šitām baigi spēlēt, tieši priecātos, ka liela komanda - kas vēlas var izrādīt lielu iniciatīvu, rauties spēlēt, būt galvenais vadītājs, bet ja baigi negribas, tad ir arī iespēja simboliskāk piedalīties, ne tikt iemestam tādā spēļu virpulī. Nu ne atstumti sēdēt pie galda, bet piepalīdzēt, piemēram, kādiem 4 cilvēkiem no komandas, kuri veic konkrēto uzdevumu. Citā spēlē/uzdevumā atkal citi 4 cilvēki piedalās vai kāds grib no tiem pašiem, nu lai ir kaut kāda izvēles iespēja.
Man laikam tad vienkārši patiktu cita veida spēles, bet tām vajag materiālus.
14.05.2018 14:35 |

Reitings 8847
Nu zīmēt ar aizsietām acīm - izvelk to, kas jāzīmē un aiziet.
Tad vēl ķegļi vai kā tos sauc, izliek konusus un tad jāmet (tā nav dzeršanas spēle :D). Vai ir vēl viena ar bumbām, kur katrs no komandas met vienu reizi, bet aizmirsās nosaukums.
Tad vēl riņķu mešana un stabiem - izdomāt, uz tālākā 15punkti, tuvākā 5 un tā.
Grozā mešana.
Kaut kas tāds, ko dabā dara.
14.05.2018 14:44 |

Reitings 65
Man laikam tad vienkārši patiktu cita veida spēles, bet tām vajag materiālus.

droši studijā, kādas spēles Tev patīk,uzklausīšu, varbūt noderēs.
14.05.2018 14:45 |

Reitings 8847
Vienreiz spēlēju vēl, ka ar tenisa bumbām jāgāž nost koka bluķīši/mietiņi, kas arī salikti dažādos attālumos pa zāli. Nu kura komanda vairāk nogāž ar mazāk metieniem. Nu kaut kas tāds vairāk. Vienīgais, ja slikts laiks trāpās, tad jādomā kas cits rezervē.
14.05.2018 14:47 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!