Meklēju kādu kam "atstāt savu krēslu"!

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Sveikas!
100 gadus neesmu te bijusi, bet ienācu šeit, jo zināju, ka te varu atrast to ko meklēju :-P
Tā nu ir sanācis, ka pusgadu strādāju savā tagadējā darbā, bet no gaisa nokrita piedāvājums, kam nevaru atteikt un nākas pamest esošo darba vietu, lai gan pirms nedēļas vēl nemaz galīgi nebija tādas domas. Vienīgi situācija tāda, ka mans aiziešanas laiks ir galīgi nepiemērots brīdis, tāpēc negribu pamest kolēģus likteņa varā un esmu noskaņojusies palīdzēt personāldaļai atrast kādu, ko varu piedāvāt savā vietā... :-) varbūt kādai šis ir aktuāli, lai gan protams, saprotu, ka tuvojas vasara un neviens baigi nealkst mesties darbā... (t)
Tomēr īsumā par vakanci:
Skola Rīgas centrā. Amats - sekretāre. Pienākumi - e-pasts, telefona zvani, dokumentu aprite/reģistrācija/sagatavošana, mājaslapas administrēšana, korespondence, laminēšana, darbs ar biroja tehniku, darbs ar skolēniem klātienē (informācijas sniegšana uzņemšanas, absolvēšanas un mācību laikā), saimnieciskie jautājumi un tamlīdzīgu ikdienas uzdevumu veikšana. Darba laiks - darba dienās 9.00-17.00. Atsaucīgi kolēģi un tiešais vadītājs. Alga nedaudz zem 500eur uz rokas (atkarīgs no piešķirtā budžeta).
Ja Tevi kaut mazliet uzrunāja piedāvājums un ir Tev aktuāls, lūdzu raksti man e-pastu uz [email protected] :) vai ja nav aktuāls pašai, bet varbūt zini kādu, kam būtu, tad lūdzu padod tālāk!
Paldies par uzmanību! (l)
24.04.2018 15:43 |

10 gadi
Reitings 572
Reģ: 30.08.2010
Mulkibas, pensionari, invalidi un vel daudzi jo dsaudzi joprijam izvelas kasi kur ir kasieris
Nu, pirmkārt, situācija, ka visi kasieri pēkšņi varētu atļauties uzteikt darbu, ir tikai hipotētiski iespēajama. Otrkārt, es rakstīju, ka atlaistu 2/3 nevis visus un veikali tiktu pilnībā robotizēti. Treškārt, iedotu pirmos trīs mēnešus dubultu bonusu lojalitātes kartēs tiem, kuri prot pašapkalpoties un pesnionāri kautos, lai tiktu pie šīm kasēm. Ceturtkārt, nav pat svarīgi vai lielveikalu atbildes soļi būtu tādi kā minēju vai savādāki -skaidrs ir tas, ka nu nemaksās nevienam ilgtermiņā vairāk nekā viņš spēj darba devējam nopelnīt.
25.04.2018 18:19 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Lielveikalu kasieri jau ir tikai piemērs, vēl tajos pašos lielveikalos ir noliktavas darbinieki, apkopēji, preču saiņotāji, plauktu kārtotāji, pavāri, cilvēki, kas jums iesver lasi un cīsiņus, tad vēl valsts un pašvaldības iestāžu apkopējas, sētnieki, elektriķi, kuri ierēdņiem kabinetā maina lampiņas, un, vēl, un vēl, un vēl...
25.04.2018 18:24 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
vel daudzus gadus LV:-P
25.04.2018 18:26 |

Reitings 23705
Nu, pirmkārt, situācija, ka visi kasieri pēkšņi varētu atļauties uzteikt darbu, ir tikai hipotētiski iespēajama. Otrkārt, es rakstīju, ka atlaistu 2/3 nevis visus un veikali tiktu pilnībā robotizēti. Treškārt, iedotu pirmos trīs mēnešus dubultu bonusu lojalitātes kartēs t
tikai hipotetiski tas iespejams LV pec gadiem 80 it....Esi laipni sveicinata realitate mis sapnotaja;-):-P
25.04.2018 18:27 |

Reitings 23705
skaidrs ir tas, ka nu nemaksās nevienam ilgtermiņā vairāk nekā viņš spēj darba devējam nopelnīt.
:-O:-O:-O:-O tu no kurienes esi?????? Rimi,Maxima un etc. pelna ir katru gadu daudzi jo daudzi miljoni...VINI NEGRIBNEVIS NEVAR...Esi laipni sveicinata realitate:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-P
25.04.2018 18:29 |

Reitings 23705
25.04.2018 18:31 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Cik es esmu novērojusi, LV tās pašapkalpošanās kases nav iecienītas, vairākkārt esmu redzējusi kā tajā pašā maximā atvērtas ir kādas 4 kases un visās rindas, kamēr pie pašapkalpošanās kasēm kuras ir piem 6 vai cik tur, ir tikai kādi 2 cilvēki....
Un ko vispār nozīmē šitas? :D
skaidrs ir tas, ka nu nemaksās nevienam ilgtermiņā vairāk nekā viņš spēj darba devējam nopelnīt.

Maxima baigie nabagi? :D visi lielie lielveikalu tīkli nopelna ļoti daudz naudas un būtībā var atļauties maksāt vairāk, bet izvēlas to nedarīt. Bet tas tikai parāda viņu attieksmi pret darbinieku un cilvēkiem vispār...tas ir...attieksme kā pret sūdu, arī darbu apstākļu ziņā. Un maximā vispār eju ļoti reti, kaut vai dēļ mūžīgajām rindām.
25.04.2018 19:00 |

Reitings 1877
Reģ: 21.05.2011
vairākkārt esmu redzējusi kā tajā pašā maximā atvērtas ir kādas 4 kases un visās rindas, kamēr pie pašapkalpošanās kasēm kuras ir piem 6 vai cik tur, ir tikai kādi 2 cilvēki....

Jo cilvēki maksā ar skaidru naudu vai negrib paši neko darīt, tāpēc ilgāk pamarinēsies rindā. Un penši, kuri vienkārši nemāk izmantot. Vecu āzi grūti pārmācīt, bet ja dzīve piespiedīs, iemācīsies, bez desas jau nepaliks.
25.04.2018 19:03 |

Reitings 23705
maksaju ar karti bet negribu neko darit...taoec ja tikai un vienigi kase kur ir kasiere. bet es ieperkos vai nu https://nuko.lv/ https://www.barbora.lv/bezsaite , tirgu vai nelielos piemajs veiklaos, kur nav un nebus pasapkalposans kases. Rimi tikai ja vajag cigas nemu blokus uzreiz...
25.04.2018 19:08 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Nē nu man jau netraucē tas ka citi tur marinē tajas rindās, es ātri visu sadaru un sen esmu prom :D ja visi sāks tikai tās izmantot, tad gan būtu ilgi, jo kaut vai tie paši penši, kamer tur kaut ko saprastu, kamēr tiktu galā, pus diena paietu. Nē nē, kasierēm ar jābūt :D
25.04.2018 19:08 |

Reitings 1877
Reģ: 21.05.2011
Nē nu man jau netraucē tas ka citi tur marinē tajas rindās, es ātri visu sadaru un sen esmu prom ja visi sāks tikai tās izmantot, tad gan būtu ilgi, jo kaut vai tie paši penši, kamer tur kaut ko saprastu, kamēr tiktu galā, pus diena paietu. Nē nē, kasierēm ar jābūt

Piekrītu! :D
25.04.2018 19:13 |

Reitings 23705
es ātri visu sadaru un sen esmu prom ja visi sāks tikai tās izmantot, tad gan būtu ilgi, jo kaut vai tie paši penši, kamer tur kaut ko saprastu, kamēr tiktu galā, pus diena paietu. Nē nē, kasierēm ar jābūt
tiesi ta! Noteikti jabut, es neko veikala negribu darit...rindas principa pec nekad nestavu, pat ja cgas vajag bloku, a ta ja 2 cilveki... iecekoju tikmer epastu vai ko tadu kamer gaidu un kasiere skaota.. es slinka, lai vel ko tur daritos un svertos:-D
25.04.2018 19:14 |

10 gadi
Reitings 572
Reģ: 30.08.2010
Idejiski varētu jau atrast kādas ķēdes darbinieku skaitu, viņu vidējo algu un izrēķināt cik lielveikalam maksātu paaugstināt viņu algu par 200-250 EUR. Tad redzētu, vai no viņu peļņas kaut kas paliktu pāri, bet tas nav galvenais. Svarīgāk man liekas saprast no kurienes tik daudziem cilvēkiem ir šī doma -ja kādam kaut kas pieder, viņa pienākums ir to izdalīt Jums tā vietā, lai Jūs paskatītos uz sevi ar jautājumu ko man savā dzīvē, attieksmē mainīt, lai es varētu dzīvot labāk. Reiz viens psihologs intervijā stāstīja, ka zekiem ir līdzīgs domāšanas veids. Viņi arī nevaino sevi, ka, kādam, piemēram, iedevuši pa galvu atņēmuši telefonu, maku, bet gan cietušo, ka tas, redz, esot bijis pārāk manktārīgs un negribot dalīties ar savām mantām.
25.04.2018 19:42 |

Reitings 23705
isak sakot, beidz dzit demagogisku sviestu. Vairak komentet nav verts un slinkums.:-D
25.04.2018 19:48 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
amsterdam, tie aprēķini jau sen ir izdarīti. Tiešām, paņem un paskaties pati algu līmeni, apgrozījumu un peļņu Rimi piederošām ķēdēm Baltijas valstīs un Skandināvijā. Tu kaut ko smagi jauc ar tiem zekiem, lielie pārtikas ķēžu veikali nekādā aspektā nav upuri šeit, bizness iet vairāk kā lieliski. Viņi kosmiski uzvārās mūsu mazas konkurences, zemo algu un augsto cenu apstākļos.
25.04.2018 20:02 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Cita lieta, ja pārtikas veikali pēkšņi sāktu kasieriem maksāt 700 eur uz rokas - viņi to mierīgi var atļauties - tauta un vietējie uzņēmēji sāktu bļaut, ka viņi kropļo mūsu darba tirgu.
25.04.2018 20:08 |

Reitings 368
Reģ: 31.12.2017
Rīdziniece vienmēr sacepās algu topikos, kas Tev pa sāpi tā?
25.04.2018 20:09 |

Reitings 23705
Turklat lielo kezu veiklau ka rimi, maxima sadarbiba ar logistiaks partneriem nes papildus un ja kas gada griezuma nevajus bonusus nuadina. Jo vairak pasuti, jo vairak bonusu.
piemers nem 25 colas iepakojumus ( lielos ) tadus ko uz paletem atved...un zini vel 2 lielie iepakojumi ir bonusa biezi, ari davaninas , bet ats taa( nu tur lietusaargi, kafijam tad ir kruzes un aks tik nav) bet bonusa prece kas nav maz, iet tirdznieciba. ;-)
25.04.2018 20:10 |

Reitings 23705
Rīdziniece vienmēr sacepās algu topikos, kas Tev pa sāpi tā?
algu temas cosmo mums lielai dalai vienmer bijusas temu topaa:-P:-P:-P:-P
25.04.2018 20:11 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
amsterdama, kas tas par sviestu!
Sāksim ar to, ka skatāmies, kāds ir reālais (nevis valsts noteiktais) iztikas minimums un pēc tā arī pielāgojam algas. Un iztikas minimums pilsētā/laukos ļoti cieši korelē ar vidējo algu reģionā, līdz ar to pirktspēju un ienākumiem. Ja Rimi paaugstina algas no 500 uz 700, tad viņi nebūt nav varoņi, kuri upurējuši savu "niecīgo" peļņu darbinieku atalgojuma vārdā. Kādreiz rindā stāvot pavēro, kādas summas cilvēki atstāj, tad padomā, cik cilvēki iziet veikalam cauri laikā no 7.00-22.00 Pareizini ar veikalu skaitu... You get the idea. ;-)
25.04.2018 20:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits