Izmaksas atkarīgas no ārstu daudzuma, kas jāapmeklē. Jāapmaksā tāpat darba devējam, ja vien nav darbu uzsākot. Gāju Bruņinieku ielā, Možums mazliet zem 40 eiro.
Man arī darbu uzsākot vienmēr darba devējs ir apmaksājis, nekad neesmu gājusi pati par savu naudu. Pēdējo reizi biju MFD Iļģuciems (asinis, redze un arodārsts), samaksāju 27 eiro, ja nemaldos.
Īsti ne pa tēmu, bet ja es pirms 2 mēnešiem jau esmu gājusi OVP un tagad man atkal ir jāiet ( jo cits darbs) un mana sakrīt divas pārbaudes ar iepriekšējo un tagadējo darbu ,tad es viņas varu vairāk neiet?
MFD Ziepniekkalnā. Tā kā darbs pie datora, nekas daudz no ārstiem nebija. Mana darbavieta ir noslēgusi līgumu ar šo vietu, līdz sr to cena draudzīgāka un nekas nav jāmaksā pašiem, uzņēmumam atsūta rēķinu.
Īsti ne pa tēmu, bet ja es pirms 2 mēnešiem jau esmu gājusi OVP un tagad man atkal ir jāiet ( jo cits darbs) un mana sakrīt divas pārbaudes ar iepriekšējo un tagadējo darbu ,tad es viņas varu vairāk neiet?
Nezinu, kā citur, bet ja iepriekšējo reizi gāji VC4, tad tur vari vienkārši paprasīt, lai izsniedz OVP kopiju, ko vari iesniegt jaunajā darbā. Uz lapas gan būs vecās darba vietas nosaukums un augšpusē uzspiests "Kopija". Tad jāsamaksā tikai 25 centi. Bet tas der, ja darba apstākļi ir identiski - piemēram, abi ir darbi pie datora.
Ja tu to OVP apmaksāji pati, tad, ejot prom no darba, viņiem ir pienākums izsniegt tev atpakaļ oriģinālo OVP. Vai arī Tev uz rokas jabūt kopijai, aizej uz veco darbu, lai uzraksta, ka kopija pareiza un uzliek zīmogu.
Man jaunajam darbam ir 4 pārbaudes un tikai divas sakrīt ar iepriekšējo, tāpēc domāju, lai nav lieka čakarēšanās, ka es varu iziet tās divas kuras pieprasa jaunais darbs un šitās divas kuras sakrīt,ka varu tās neiet. Jo veselības karte ir palikusi pie manīm, tāpēc varu to viņai iedot, jo tagad iešu citā polikīnikā nevis tajā kurā biju pirmajā reizē.