Jā, skatījos un bija dusmas par to, cik Gobziņi sevi mēģina celt augstāk un attaisnot sevi. Un tajā pat laikā regulāri uzsvēra un pasmīkņāja par to, kāda ir Laura-parasta, neizglītota, bijusī dzērāja, pīpmane utt. Lai vai kā, bet skatoties raidījumu likās, ka Laura ir tik ļoti normāla, ar normāliem un, manā skatījumā, pareiziem uzskatiem.
Īpaši aizkaitināja atrunas par to, kāpēc nevar skrūvīti ieskrūvēt, jo īpašus instrumentus vajag. Ka spoguli nevar notīrīt, jo ir citas prioritātes. Ka bērniem nevar spiest darīt lietas, ja viņi negrib. Ka ir slikti mācīt, ka par padarītu labu darbu ir atalgojums. Tās visas atrunas likās tik muļķīgas. Ka tieši šajā raidījumā man Laura likās normāla, ko es nevarētu teikt par ģimeni....snobi. Ja pie manīm atbrauktu svešs cilvēks, es noteikti uzvestos laipnāk, saprastu, ka cilvēks ir iesmsts citā vidē, svešā mājā, kur neko un nevienu nezina. Un tomēr, visa LV skatās, vismaz kameru priekšā varēja pacensties. Bet meitiņas gan viņiem dikti mīlīgas un foršas(l)