Sveikas meitenes.
Paris nedelas atpakal biju aizbraukusi majas uz Latviju , un Lieldienas sanaca iedzert kopa ar savu pirmo milestibu , bet tas nekas divains nav jo vina masa ir mana labaka draudzene pie ka es palieku kad ciemojos Latvija un vini dzivo viena liela maja taka visu laiku vinu nesatieku kamer esmu Latvija.
Kad dzivoju Latvija es iepazinos ar Jani pateicoties vina masai, un iemilejos bet vins bij 7 gadus vecaks pa mani un vinam 16 gadiga meitene ipasi nebija vaidziga , lai gan ka dzeram kopa no rita vienmer pamodos pie vina gulta, bet nekad nebijam pargulejusi jo kautka nesanaca bet bijam intimi , tad es 19 gados aizbraucu prom veljoprojam milot vinu bet vins jau sev bija atradis draudzeni kas kluva pa vina sievu un berninis ari viniem ir.
Pirmos divus gadus es nebraucu majas taka sanaca man vinu aizmirst un priecaties par vinu jo vins ir beidzot laimigs :)
Bet tad gadus velak saku ar vien biezak un biezak majas braukt un katru gadu sanak ari vinu satikt, iedzeram runajam vins man komplimentus izsaka, un skatas uz mani ta divaini.
Bet es tam nekad isti nepieversu uzmanibu jo man pasai ir draugs ar kuru esmu laimiga un negribetu vinu zaudet..
Bet sijas lieldienas ar Jani es vinam teicu cik loti lepojos ar sevi ka vairs man vins nepatik un ka esam izaugusi es vairs neesmu ta maza meitene kas bija 10 gadus atpakal..
Un sanaca ta ka mes nakti pavadijam kopa bijam intimi , no rita pamaniju ka vins man uz kakla atstajis uzsuktu zilumu (e) nebiju pa to prieciga bet nu tas ir cits stasts.. :-D
Bet tagad kad esmu atpakal majas un ar savu draugu nespeju beigt domat pa Jani , redzu ka vins nav laimigs sava lauliba..
Es nespeju saprast kapec es padevos vinam.. :'-(