Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vistas śaśliks

 
Reitings 235
Reģ: 18.01.2018
Kura ir jūsu ideālā recepte garśīgam vistas śaślikam (vistas fileja, śķinķīśi)? (l)
12.04.2018 20:45 |
 
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Izmantoju vistas fileju.
Marinēju dienu pirms cepšanas. Lieku - sinepju medus marinādē (http://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/10-vienkarsi-pagatavojamas-merces-saslikam-un-citiem-griletiem-edieniem.d?id=48840149&page=8 devas, protams, atkarīgas no gaļas daudzuma), asajā marinādē (sīpoli, adžika, svaiki kapāti čilli pipari ar visām sēklām, etiķis, eļļa, nedaudz karija, citrons), svaigajā marinādē (3 citroni, eļļa, piparu bumbiņas, lauru lapas, sīpols, etiķis).
13.04.2018 11:26 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits