Es dzīvoju 89.gadā celtajā sarkano ķieģeļu specprojektā. Nezinu, kur Jūs tādus brīnumainas kapņu telpas atrodat... manā mājā ir tīra, slēdzamā, svaigi izremontēta kapņu telpa. Jā, ir problēma ar stāvvietu, jo laikā, kad mājas tika būvētas, netika paredzēts, ka būs tik daudz auto. Tomēr, problēma nav milzīga, man nekad nav bijis tā, ka nu galīgi nevaru atrast vietu, kur nolikt mašīnu.
Protams, ja tagad būtu jāmeklē dzīvoklis, pirmām kārtām skatītot uz jaunajiem projektiem. Esmu kādreiz īrējusi dzīvokli Metropolia un tajā mājā būtu tiešām patīkami dzīvot. Bet nu, paskatoties sludinājumus, redzu, ka 3-istabu dzīvokļi labajos jaunajos projektos maksā sākot ar 100-130k. Es neredzu jēgu ieguldīt šādu summu dzīvoklī, jo par to var jau iegādāties 3-4 istabu māju labā vietā. Savukārt dzīvoklim, kas mazāks par 3 istabām saku kategorisku “nē” (variants 2 guļamistabas + viesistaba ar virtuvi derētu). Rezumējot, visdrīzāk izvēlētos 3-ist. dzīvokli vecā, bet labā mājā (uzreiz pievēršot uzmanību tādām lietām kā kapņu telpa, infrastruktūra, stāvvieta u.tml.)