Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sportsdirect pre-order

Reitings 262
Reģ: 23.06.2017
Sveiki! Vai kādam šeit ir pieredze ar sportsdirect pre-order? Tas ir tad, kad kāda prece vēl nav pārdošanā, bet ir norādīts datums, no kura tā būs pieejama, tāpēc var pievienot pirkumam un viss pirkums tiks nosūtīts tad, kad tā prece būs pieejama. Mana situācija ir šāda - veicu šādu pasūtījumu februārī, tad rādījās, ka sūtījums vienas pre-order preces dēļ tiks izsūtīts kaut kad martā, ok, gaidīju martu, tad pačekoju un redz - datums mainīts uz 6. aprīli. Šodien ieeju - opā, 25. maijs. Kaut kāds tizlums, nu es tak netaisos gaidīt savu sūtījumu nenosakāmu ilgumu, biju jau rēķinājusies ar pasūtītajām lietām martā... Aizrakstīju sportsdirectam, bet nezinu, ko gaidīt. Es jau, protams, vēlētos saņemt savu sūtījumu bez tās konkrētās preces, bet nu Q&A rakstīts, ka pasūtījumu mainīt nevar, var tikai atcelt visu sūtījumu. Ja es atceltu visu sūtījumu, un sūtītu pa jaunu bez tās nolādētās preces, tad sanāktu daudz dārgāk, jo daudzām lietām vairs nav tādas atlaides, kādas tās bija + nav pieejami vajadzīgie izmēri. Varbūt kādai ir gadījies kas līdzīgs? Ko sagaidīt? Moš man vispār neviens neatbildēs no tā sportsdirecta.. :-/
06.04.2018 13:26 |

Reitings 262
Reģ: 23.06.2017
up
06.04.2018 18:01 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits