Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vīriešu hormoni.

Reitings 29
Reģ: 06.12.2017
Es vairs nevaru izturēt! Vienmēr esmu zinājusi, ka man ir nelielas problēmas ar pārlieku lielu vīriešu hormonu esamību manā ķermenī, taču reāli ar to cīnoties nāk depresija virsū.
Kā noskuj kājas, tā nākamās dienas vakarā jau rugāji lien no ādas un pēc pāris dienām jau viss pa vecam. Tas pats ar padusēm, rokām un pat vēderu. Nezinu ko lai dara, lai dabūtu nost visu zem vēdera, reāli izskatos tā kā vecis, ne normālas drēbes var vilkt, neko. Kādai varbūt ir tā bijis/ir, ko jūs darāt lietas labā?
Mani tas dzen tādos kompleksos..
03.04.2018 13:27 |

Reitings 91
Reģ: 06.02.2018
Vari aiziet vizītē pie ginekoloģes un par to aprunāties. Iespējams, ir kādas zāles, kas kontrolē hormonu līmeni organismā un derēs tieši Tev.
03.04.2018 13:32 |

Reitings 512
Reģ: 04.03.2016
Man būtu bail dzert tās hormonālās tabletes, kādas vien šausmu lietas nav dzirdētas..
03.04.2018 13:42 |

Reitings 86
Reģ: 19.09.2017

Kā noskuj kājas, tā nākamās dienas vakarā jau rugāji lien no ādas un pēc pāris dienām jau viss pa vecam.

Es nemaz nezināju, ka tas varētu skaitīties ārpus normas:-O Man katru vakaru jāskuj kājas, citādi nākamajā jau milimetrs ir ārā.
Man ir paaugstināts testosterons un androgēns...arī esmu kā vecis. Vēderu jau skuju, jo bieži nesanāk laika ar vasku noraut. Dibena vaigus vaksēju, jo uz tiem ir mežs, arī bārdas pazīmes ir..nu daudzi atsevišķi tumši matiņi vietām, ko ikdienā likvidēju ar pinceti un ilgākam laikam ar vasku.
Ginekologs nozīmēja arī OK, savukārt pēc magnētiskās rez.izmeklējumiem, neirologs pieleca stāvus, pasakot, ka es nemaz viņus nedrīkstu dzert, jo esot ar galvas asinsvadiem kkādi traucējumi(t)
Autore, kā Tu vsp jūties pirms mēnešreizēm? Vismaz man ir ārkārtīgs PMS arī bez tam...
Vsp jā - es arī labprāt uzzinātu, ko darīt šādā situācijā:-(
03.04.2018 15:31 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Jautājums tām, kurām paaugstināts testosterona līmenis: vai ātra matu augšana ir vienīgā šī hormona paaugstinātības rādītājs? Kā zināms, šis hormons labvēlīgi ietekmē arī muskuļu veidošanos. Varbūt jums ir vēl kādas vīrietim raksturīgas pazīmes?
03.04.2018 15:51 |

Reitings 721
Reģ: 02.09.2016
Jautājums tām, kurām paaugstināts testosterona līmenis: vai ātra matu augšana ir vienīgā šī hormona paaugstinātības rādītājs?

Grūtības ieņemt bērnus, pazeminātāka balss, ādamābols izteiktāks, par cik testosterons nomāc estrogēnu ir palielināts libido, lielāka seksuālā tieksme. Taukaināka āda un izteiktākas pumpas pirms Mr.
Par palielināto ķermeņa muskuļu masu nepiekristu.
03.04.2018 17:04 |

Reitings 237
Reģ: 17.03.2018
Skudrulacis, ir, ir tā. Ļoti maz pietiek trenēt konkrēto muskuļu zonu, lai būtu acīmredzami rezultāti. Uzvedību arī pamatīgi ietekmē - esmu vairāk kareivīga, vienmėr spēju sevi aizstāvēt, nečīkstu un neraudu par sīkumiem, neemsu pārlieku emocionāla. Beeet seksuālā apetīte ir ok, pat pastiprināta. Sen zināms, ka testosterons nodrošina karstasinību, neļauj krist melanholijā.
Matiņi aug kā traki. Tas ir apgrūtinoši. Protams. Bet kompleksot?! Nopietni? Priekš kam? Jums tiešām reālu problēmu dzīvē pietrūkst, lai koncentrētos uz tādu nelielu defektu? Man ir vienalga, manam puisim ir vienalga. Kad man saka (un cilvēki tiešām saka), wow, cik tev spalvainas rokas, es tik atjokoju, ka vismaz man nesalst ziemā. Pofig.
03.04.2018 18:46 |

Reitings 237
Reģ: 17.03.2018
BlackIce, tu jau aorakstīji tādu ļoti izteiktu gadījumu. Man nekad ar pumpām nav bijusi problēma, balss normāla, man nav bijis grūtāk ieņemt bērnus kā paziņām ar paaugstinātu estrogēna daudzumu hormonos...
03.04.2018 18:49 |

Reitings 721
Reģ: 02.09.2016
tu jau aprakstīji tādu ļoti izteiktu gadījumu

Cik cilvēku. Tik iespēju un variantu. Es ieskicēju ar ko pati esmu saskārusies
03.04.2018 20:08 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Epilators, vaksācija, lāzerepilācija? Mēģināts?
03.04.2018 20:10 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Ļoti daudzas sievietes cīnās ar līdzīgu problēmu. Vienkārši neviena to apkārt nestāsta un instagramā neliek.
Neesmu ārsts, bet apšaubu, ka tikai nevajadzīgu spalvu dēļ ir vērts uzņemt hormonus. Vēl jau nav garantija, ka tie tiks sakārtoti, visticamāk tie hormoni spalvu esamību/neesamību nemaz neietekmēs. Jebkurā gadījumā, parunājies ar ārstu, ja gadīsies normāls ārsts, gan jau ieteiks nepieciešamo. Ja nekas nepalīdz - lāzerepilācija.
03.04.2018 21:11 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!