Izmesta no dzīves

Reitings 19
Reģ: 21.02.2018
Sveikas!
Nezinu, ko lai dara.. Bija grūti saņemties šo uzrakstīt, bet nu... Raudu jau kuro dienu. :'-(
Stāsts ir par to, ka puisis mani vienkārši izmeta no mājām. Dzīvojām normāli un saticīgi, taču pirms kādas nedēļas viņš paziņoja, ka man būs jāizvācās no mūsu īrētā dzīvokļa. Pats viņš iekūlies parādos, tādēļ, lai tos nosegtu, brauks strādāt uz ārzemēm.
Jautāju, kādēļ viņš tik nežēlīgi pret mani izrīkojās - pateica, ka apnikusi mana attieksme. Kaut gan man ar attieksmi nekad nav bijušas problēmas - vienmēr esmu viņam bijusi blakus, kad vajadzējis.
Tāpēc - nezinu, ko man iesākt ar savu dzīvi. Esmu atgriezusies pie mātes, taču labprāt šeit neatrastos, jo mani katru dienu zāģē, ka es esot slinka un neko nedarot. Ko man darīt? :-/
03.04.2018 09:55 |

Reitings 120
Reģ: 27.02.2018
Autore sāk taisnoties, sakot, ka nevar sevi iedomāties kā pelēko darba peli, taisnojas, sakot, ka labāk strādā gadījuma darbus utt.,ujtp., bet nesaprot pašu galveno - ne jau par to te tiek runāts! Ne jau par to nestrādāšanu te meitenes autori kritizē! Tas nav nekas nenormāls, ja sieviete nestrādā, tāpat kā tas nav nekas nenormāls, ja vīrietis, ja vien to spēj un vēlas, uztur sievieti! Kritizē jau tāpēc, ka autores attieksme pret vīrieti ir kā pret lupatu. Problēma nav nestrādāšanā, bet pilnīgā cieņas trūkumā un nožēlojamā attieksmē pret otru cilvēku.
Arī es neciešu standarta darba laiku utt., jo galīgi neesmu rutīnas cilvēks, līdz ar to nekad nevarētu iedomāties sevi strādājam 8 stundas dienā 5 dienas nedēļā, taču ne jau par to iet runa. Ja mans vīrietis mani uzturētu, tad es pretī dotu ko citu, vienmēr rūpējoties par to lai viņu, atnākot mājās no darba, sagaidītu smaidoša draudzene, karstas vakariņas un tīra māja, nevis burkšķoša, neapmierināta būtne, kurai defaultā nekas nepatīk - ne tas, ka draugs atvelkas mājās un pierijas, ne tas, ka pats krūzīti nevar nomazgāt, ne tas, ka vēl vienu darbu nevar atrast. Problēma ir attieksmē, nevis strādāšanas/nestrādāšanas jautājumā!
04.04.2018 23:27 |

Reitings 2
Reģ: 05.04.2018
Eliise - tieši tā!
Autori no vienas puses ļoti labi saprotu. Bet no otras - are you kidding me? Tu NESTrĀDĀ vispār!!! Un nespēj vīrietim pagatavot vakariņas? Ja viņš Tevi pilnībā nodrošina, cik stulbai jābūt, lai jelkādu mājas darbu vīrietim uzdotu pildīt?
Sorry, bet teikšu atklāti, Tev vēl daudz jāaug līdz vīrietim, kas vēlēsies Tev visu dot. Viņam nav fūrija blakus vajadzīga. Vēl jo vairāk, pēc Taviem tekstiem šķiet, ka nemaz nemīli to savu puisi.
05.04.2018 01:53 |

Reitings 1180
Domāju, ka tavs vienīgais variants, ko tu akceptēsi (jo normāls darbs ir parastām pelēkām pelēm utt), ir atrast sponsoru apmaiņā pret seksuāliem pakalpojumiem, meklē intīmsludinājumu portālos.
05.04.2018 03:29 |

Reitings 1180
Autore sāk taisnoties, sakot, ka nevar sevi iedomāties kā pelēko darba peli, taisnojas, sakot, ka labāk strādā gadījuma darbus utt.,ujtp., bet nesaprot pašu galveno - ne jau par to te tiek runāts! Ne jau par to nestrādāšanu te meitenes autori kritizē! Tas nav nekas nenormāls, ja sieviete nestrādā, tāpat kā tas nav nekas nenormāls, ja vīrietis, ja vien to spēj un vēlas, uztur sievieti! Kritizē jau tāpēc, ka autores attieksme pret vīrieti ir kā pret lupatu. Problēma nav nestrādāšanā, bet pilnīgā cieņas trūkumā un nožēlojamā attieksmē pret otru cilvēku.
++++ forši, ja var nestrādāt, forši, ja tevi uztur, bet nav forši būt ar tādu attieksmi pret cilvēku, kas tev dara labu.
05.04.2018 03:34 |

Reitings 1180
Tas arī tostarp tagad attiecas uz mammu, ne tikai uz bijušo vīrieti.
05.04.2018 03:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!