Autore sāk taisnoties, sakot, ka nevar sevi iedomāties kā pelēko darba peli, taisnojas, sakot, ka labāk strādā gadījuma darbus utt.,ujtp., bet nesaprot pašu galveno - ne jau par to te tiek runāts! Ne jau par to nestrādāšanu te meitenes autori kritizē! Tas nav nekas nenormāls, ja sieviete nestrādā, tāpat kā tas nav nekas nenormāls, ja vīrietis, ja vien to spēj un vēlas, uztur sievieti! Kritizē jau tāpēc, ka autores attieksme pret vīrieti ir kā pret lupatu. Problēma nav nestrādāšanā, bet pilnīgā cieņas trūkumā un nožēlojamā attieksmē pret otru cilvēku.
Arī es neciešu standarta darba laiku utt., jo galīgi neesmu rutīnas cilvēks, līdz ar to nekad nevarētu iedomāties sevi strādājam 8 stundas dienā 5 dienas nedēļā, taču ne jau par to iet runa. Ja mans vīrietis mani uzturētu, tad es pretī dotu ko citu, vienmēr rūpējoties par to lai viņu, atnākot mājās no darba, sagaidītu smaidoša draudzene, karstas vakariņas un tīra māja, nevis burkšķoša, neapmierināta būtne, kurai defaultā nekas nepatīk - ne tas, ka draugs atvelkas mājās un pierijas, ne tas, ka pats krūzīti nevar nomazgāt, ne tas, ka vēl vienu darbu nevar atrast. Problēma ir attieksmē, nevis strādāšanas/nestrādāšanas jautājumā!