Izmesta no dzīves

Reitings 19
Reģ: 21.02.2018
Sveikas!
Nezinu, ko lai dara.. Bija grūti saņemties šo uzrakstīt, bet nu... Raudu jau kuro dienu. :'-(
Stāsts ir par to, ka puisis mani vienkārši izmeta no mājām. Dzīvojām normāli un saticīgi, taču pirms kādas nedēļas viņš paziņoja, ka man būs jāizvācās no mūsu īrētā dzīvokļa. Pats viņš iekūlies parādos, tādēļ, lai tos nosegtu, brauks strādāt uz ārzemēm.
Jautāju, kādēļ viņš tik nežēlīgi pret mani izrīkojās - pateica, ka apnikusi mana attieksme. Kaut gan man ar attieksmi nekad nav bijušas problēmas - vienmēr esmu viņam bijusi blakus, kad vajadzējis.
Tāpēc - nezinu, ko man iesākt ar savu dzīvi. Esmu atgriezusies pie mātes, taču labprāt šeit neatrastos, jo mani katru dienu zāģē, ka es esot slinka un neko nedarot. Ko man darīt? :-/
03.04.2018 09:55 |

Reitings 19
Es neņuņņājos un negaužos. Vienkārši mani fascinē mūsdienu "vīriešu" attieksme pret sievietēm. Kā kaut kādas grūtības, tā vienkārši izmet kā nevajadzīgu mantu. Viņam vajadzēja kaut piedāvāt man doties līdzi uz Nīderlandi, bet nē - viņs tur brauks viens. Manuprāt, ļoti nevīrišķīga rīcība, kas mani sāpina visvairāk.. :-(
03.04.2018 22:52 |

Reitings 73
Reģ: 15.05.2017
Es neņuņņājos un negaužos. Vienkārši mani fascinē mūsdienu "vīriešu" attieksme pret sievietēm. Kā kaut kādas grūtības, tā vienkārši izmet kā nevajadzīgu mantu. Viņam vajadzēja kaut piedāvāt man doties līdzi uz Nīderlandi, bet nē - viņs tur brauks viens. Manuprāt, ļoti nevīrišķīga rīcība, kas mani sāpina visvairāk..

Netaisos nosodīt kādu vai vēl ko, jo to darīt ir stulbi nezinot iespējams visus apstākļus. Bet intereses pēc vienkārš jautājums - ko tu dod attiecībās šim vīrietim, lai viņš tevi ņemtu līdzi un vispār lai dzīvotu kopā? Bet tikai godīgi - kāds ir tavs ieguldījums attiecībās no savas puses?
03.04.2018 22:58 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
PixiMixi
Tu neiedomājies, ka dažreiz nepietiek vien ar "es te būšu dāma, bet Tu dari visu pats"? Neiedomājies, ka cilvēkam varbūt dzīvē vajag kaut ko citu, nevis princesi uz zirņa? Un kas būtu, ja pasauktu Tevi līdzi uz Nīderlandi? Tas pats vien turpinātos (tas, ko raksti tajā iepriekšējā diskusijā). Nafig viņam tas vajadzīgs, galu galā? Viņš taču pateica, ka apnikusi Tava attieksme. Meklē kādu, kuram Tava attieksme patiks.
Un Tu pat neiedomājies, ka tagad ir vienkārši to grūtību kulminācija, nevis tās ir kaut kādas pirmās.. Tu savā egoismā nemaz neredzēji, kas notiek.
03.04.2018 22:59 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
Viņam vajadzēja kaut piedāvāt man doties līdzi uz Nīderlandi, bet nē - viņs tur brauks viens.
Kādu vēl Nīderlandi. :D Viņš dodas pie manis, un astē sev bijušo līdzi nevilks. :-P
03.04.2018 23:01 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Kur ir tā necieņa? :D Tu esi necienīga, ja tavs vārds būtu īpašības vārds. Nu ok, skarbi, bet nu nolaidies uz zemes! Viņš beidzot tiešām rīkojas kā vīrietis un tu neesi Vīrieša cienīga, manuprāt. Tu vēl gribētu, lai atmaksā ceļu un visu dzīvošanu tur, kā tādai mamzelei atvaļinājumu, kamēr viņš rukās? Kāda velna pēc viņam tas būtu vajadzīgs?

Reitings 1972
PixiMixi
Un nē, nevajag vispārināt un teikt "mūsdienu vīriešu attieksme". Kaut kā nemanu, ka visi tā izturētos, un nemanīju (Tavos komentāros otrajā diskusijā), ka arī Tavs ex kaut kā drausmīgi izturējās pret Tevi.

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Viņš vienkārši tev pasaka, ka viss, šitādu mēri viņam vairs nevajag. Nu pieņem to, apdomā, vai biji rīkojusies un domājusi pareizi. Brauc pie mammas, atrodi darbu un varbūt skats uz dzīvi mainīsies. Nu tādu destrukciju viņš vēl laikam samērā ilgi ir pacietis, bet vecums nāk (nu gadi vairāk paliek, jāsāk domāt tomēr ilgtermiņā par ģimenes iespējām, karjeru vai to, kas viņam svarīgs), kas liek attapties, ka šādi nomocīt savu dzīvi viņš tomēr negrib. Perspektīvas būtu visai zemas, pēc visa spriežot. Nu tad attiecīgi arī tāds lēmums. Un viņš kā vīrs vispār arī pats to ir pateicis, ne kā zaķpastala vienkārši varēja aizlaisties un atstāt tiešām uz ielas vienas dienas laikā.
03.04.2018 23:07 |

Reitings 1972
Un viņš kā vīrs vispār arī pats to ir pateicis, ne kā zaķpastala vienkārši varēja aizlaisties un atstāt tiešām uz ielas vienas dienas laikā.

Jā, vismaz nemeloja un pateica, kā ir. Tā vietā, lai Tu izdarītu vienreiz secinājumus un kaut ko mainītu dzīvē, savos 27 gados, Tu te čīksti, cik viņš slikts. Baigā cieņa, zini...
03.04.2018 23:14 |

Reitings 3388
Reģ: 27.11.2012
Trollim troļļa problēmas :-D Prieks, ka šis vismaz aizgājis tālāk par kakām u.c. murgiem.
Nākamā problēma varētu būt no sērijas "esmu atradusi turīgu vīrieti, bet..."
03.04.2018 23:20 |

Reitings 237
Reģ: 17.03.2018
Bija nesen diskusija par sievietēm, kas dzīvo uz vīrieša kakla. Šis diezgan atbild uz jautājumu par to, ko es par tādām domāju. Ja pieņemam, ka šī diskusija nav izdomājums... Kāda velna pēc viņa pat ar nevienu smadzeņu šūniņu nav apsvērusi strādād vismaz kaut kādu nebūt darbu?! Kā tā vispār būt?
04.04.2018 02:15 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Nu bet skaties no gaišās puses!(No diskusijas "Necieņa pret dāmu")
1.
Pirmkārt, viņa attieksme pret mani ir vienkārši nožēlojama.

Nu nebūs vairāk vienkārši nožēlojamā attieksme!
2.
Otrkārt - vakarā viņš atvelkās no darba,un tā vietā, lai veltītu man laiku, viņš dodas uz virtuvi pierīties

Nebūs jāskatās kā viņš atvelkas no darba un aiziet pierīties uz virtuvi ,lai tā vietā veltītu laiku tev "princese"!
3. Ceturtkārt - brīvdienās mēs dodamies iepirkties. Nu varētu man kaut ko jauku uzdāvināt. Taču nē - man ir jāizprašņā visu laiku, lai man nopērk kaut ko jauku.

Un nebūs tev jāpiepūlas lai izprašņātu ,lai kautko tev nopērk!:-D
04.04.2018 09:22 |

Reitings 1972
Viņa vēl rakstīja, ka ir ļoti skaista, un vienmēr ir bijuši vairāki pielūdzēji :D
Tāpēc uzskatu, ka autorei nav ko iespringt. Viņš nebija Tevis vērts.. :D :D
04.04.2018 09:27 |

10 gadi
Reitings 572
Reģ: 30.08.2010
Es laikam nesaprotu tās lielās meitenes kritizētājas. Pirms kāda laika diskusijā par sēdēšanu uz kakla vīrietim viedokļi bija pilnīgi pretēji.
04.04.2018 09:59 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Es laikam nesaprotu tās lielās meitenes kritizētājas. Pirms kāda laika diskusijā par sēdēšanu uz kakla vīrietim viedokļi bija pilnīgi pretēji.
04.04.2018 09:59 |
Tudal paskaidrosu.Es tikai par ja virietis nes majas mamutu, tam tam bus but. Tacu ja VINS TO SPEJ. Un ja paliec viena jajaiet uz janope;na sev dzivesvieta un darbs. Te autore apsezas matei uz kakla un vel sudzas ka mate atlaujas savas majas atvert muti. Luk tas nav normali.
http://www.tvnet.lv/sejas/slavenibas/662463-miljonara_gata_saknisa_atraitne_iztiku_pelna_stradajot_veikala_par_pardeveju
http://jauns.lv/raksts/izklaide/242894-miljonara-saknisa-atraitne-evija-iztiku-pelna-stradajot-veikala Ta luk ir sieviete! AR lielo burtu. Virs bankorteja , tad nomira un sieva nevienam uz kakla nedzivo, kur nu ve; vecakiem bet strada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tacus ava laika izbaudija labu greznu dzivi, nevis ka lose autore ireta sudaaa par ko cais menesiem nespeja samaksat. :-D:-P
04.04.2018 14:06 |

Reitings 19
Neuzskatu sevi par losi, jo periodiski man darbs ir. Vienkārši es nespēju sevi iedomāties būt par parastu pelēko darba peli, kas celsies septiņos no rīta, lai ietu uz darbu, kur nosist savas dzīves labākos gadus. Esmu mēģinājusi, bet es dodu priekšroku gadījuma darbiem - periodiski pastrādā, tad atpūties. Nauda kaut kāda nāk.
Bet tāpēc man blakus ir nepieciešams vīrietis, kurš atbalstītu mani, nevis vienkārši izmestu no mājām. Un tas mani ļoti sāpina.
Jā, man ir vairāki pielūdzēji, kas vēlētos būt ar mani kopā, bet es nevēlos ar viņiem saistīties.
Un atsaucoties uz vairākām komentētājām - jā, iepriekšējā diskusija, iespējams, radīja nepatīkamu iespaidu par mani, bet es neesmu tāds monstrs, par kādu mani te taisa. Es vienkārši gribēju, lai pret mani izturas kā iekārojamu sievieti, nevis kaut kādu objektu, kuram nepievērst uzmanību. Man ir jūtas, un man pietrūkst mana otrā puse.
04.04.2018 21:39 |

Reitings 127
Reģ: 18.11.2016
Sirsniņ mīļā, Tavas dzīves labākie gadi jau ir pagājuši! :D :D :D
Un tagad, kad esi palikusi bez sava pakalpiņa, labāk sāc meklēt darbu, njichivo sebe princese
04.04.2018 22:01 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Kas augstu ceļas, zemu krīt.
04.04.2018 22:43 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
Šis viss būtu pa īstam?:-O
.
Nu i ZOSS. :D
04.04.2018 22:46 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Kas augstu ceļas, zemu krīt.
:-O:-O:-O kur tu te autoreiz redzeji augstu kapienu????????????????????? Ierets lets miteklitis kuru puika nespej atmaksat, un pat seci calis nevar uzturet. Neka laba autorei nebija...ka dazai pardevejai ex miljonara sievai, kura vismaz miljinaru dzvi izbaudija pec pilnas programmas...a te...letucis..:-D:-D:-D
04.04.2018 22:50 |

Reitings 1972
Vienkārši es nespēju sevi iedomāties būt par parastu pelēko darba peli, kas celsies septiņos no rīta, lai ietu uz darbu, kur nosist savas dzīves labākos gadus.

Ko Tu tagad tādu TIK lietderīgu un ievērojamu dari (arī esot attiecībās)? Truli parazitējot, nenosit savus labākos gadus? :D

Esmu mēģinājusi, bet es dodu priekšroku gadījuma darbiem - periodiski pastrādā, tad atpūties. Nauda kaut kāda nāk.
Bet tāpēc man blakus ir nepieciešams vīrietis, kurš atbalstītu mani, nevis vienkārši izmestu no mājām.

Kādus gadījuma darbus Tu dari, ka tik ļoti nogursti? :D Un atbalstīt jau nenozīmē vnk uzturēt. Saprastu, ja Tu, piemēram, strādātu pusslodzi. Ai, Tev vienkārši vajag, lai Tevi uztur, Tev nodrošina ar visu, velta Tev visu savu laiku. Kurā tad brīdī vīrietis velta laiku sev un savām interesēm, hobijiem, ja ikdienā strādā līdz vēlam vakaram, bet brīvdienās viņam jāvazājas kopā ar Tevi pa veikaliem?
04.04.2018 22:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!