Es neņuņņājos un negaužos. Vienkārši mani fascinē mūsdienu "vīriešu" attieksme pret sievietēm. Kā kaut kādas grūtības, tā vienkārši izmet kā nevajadzīgu mantu. Viņam vajadzēja kaut piedāvāt man doties līdzi uz Nīderlandi, bet nē - viņs tur brauks viens. Manuprāt, ļoti nevīrišķīga rīcība, kas mani sāpina visvairāk..
Viņam vajadzēja kaut piedāvāt man doties līdzi uz Nīderlandi, bet nē - viņs tur brauks viens.Kādu vēl Nīderlandi. :D Viņš dodas pie manis, un astē sev bijušo līdzi nevilks. :-P
Un viņš kā vīrs vispār arī pats to ir pateicis, ne kā zaķpastala vienkārši varēja aizlaisties un atstāt tiešām uz ielas vienas dienas laikā.
Pirmkārt, viņa attieksme pret mani ir vienkārši nožēlojama.
Otrkārt - vakarā viņš atvelkās no darba,un tā vietā, lai veltītu man laiku, viņš dodas uz virtuvi pierīties
3. Ceturtkārt - brīvdienās mēs dodamies iepirkties. Nu varētu man kaut ko jauku uzdāvināt. Taču nē - man ir jāizprašņā visu laiku, lai man nopērk kaut ko jauku.
Es laikam nesaprotu tās lielās meitenes kritizētājas. Pirms kāda laika diskusijā par sēdēšanu uz kakla vīrietim viedokļi bija pilnīgi pretēji.Tudal paskaidrosu.Es tikai par ja virietis nes majas mamutu, tam tam bus but. Tacu ja VINS TO SPEJ. Un ja paliec viena jajaiet uz janope;na sev dzivesvieta un darbs. Te autore apsezas matei uz kakla un vel sudzas ka mate atlaujas savas majas atvert muti. Luk tas nav normali.
04.04.2018 09:59 |
Kas augstu ceļas, zemu krīt.:-O:-O:-O kur tu te autoreiz redzeji augstu kapienu????????????????????? Ierets lets miteklitis kuru puika nespej atmaksat, un pat seci calis nevar uzturet. Neka laba autorei nebija...ka dazai pardevejai ex miljonara sievai, kura vismaz miljinaru dzvi izbaudija pec pilnas programmas...a te...letucis..:-D:-D:-D
Vienkārši es nespēju sevi iedomāties būt par parastu pelēko darba peli, kas celsies septiņos no rīta, lai ietu uz darbu, kur nosist savas dzīves labākos gadus.
Esmu mēģinājusi, bet es dodu priekšroku gadījuma darbiem - periodiski pastrādā, tad atpūties. Nauda kaut kāda nāk.
Bet tāpēc man blakus ir nepieciešams vīrietis, kurš atbalstītu mani, nevis vienkārši izmestu no mājām.