Labdien, meitenes! :-D
Īpaši neesmu aktīva forumos, bet tā kā manas draudzenes neko normālu ieteikt nevar, tad vēršos pie jums ar pamatīgu problēmu!
Ar draugu esam kopā 3 gadus. Vasarā viņš mani bildināja un nu tagad ir palikuši divi mēneši līdz mūsu kāzām. 3 gadi pavadīti laimē un priekos. Protams, bija arî strīdi, bet par sīkumiem un jau pēc 5 minūtēm atkal bučojāmies un viss bija pa vecam.
Tagad strīdu ir vairāk. Nesaprotu kāpēc viņam parādījās agresija un runā vienmēr ar mani paaugstinātā tonī. Nesen bija gadījums, kad draugs bija iedzēris pa daudz alkohola un gājām gulēt - uzsitu viņam nedaudz pa plecu, lai pateiktu, ka būtu jāiet gulēt un tur nu sākās - pacēla pret mani roku, lidināja mani pa visu istabu un vēl atsita manu galvu pret gultas apmali. No rīta pamodos un, protams, tur jau ir zilumi pa visu roku un jāmelo visiem, ka esmu atsitusies pret durvīm. (t)
Ir vēl viņā, kas tāds, kas man nepatīk - gribam pārvākties drīz uz citu valsti un teicu, ka vajag veidot iekrājumus. Strādā viņš labi apmaksātā darbā, bet naudu tērē turp un šurp visādiem krāmiem un spēlītēm. Atbildības sajūta ir tikai kā aiziet uz darbu, bet par kaut ko citu - nav. Katrā strīdā apvaino mani kaut es nebiju tā, kura to strīdu iesāka. Skrien vienmēr prom pie draugiem vai jebkur citur un izvairās kaut ko sarunāt un problēmas izrisināt.
Tagad man nav ne jausmas ko domāt un ko darīt... :-|
Kāzas ir drīz un es to cilvēku ļoti stipri mīlu, bet es baidos no tā, kas varētu būt nākotnē. (t)
Ceru par saprati, jo šo rakstot biju emocionāla :-D