Variants, ka viņš brauc viens, diemžēl neder, jo viņu tas neapmierina, uzskata, ka man jābrauc līdzi. Parasti apvainojas, ja saku, lai brauc viens.
Šajā situācijā nesaprotu, kā var būt divas nedēļas tusēšana ar radiem svarīgāka par manu pašsajūtu. Nav tā, kā jūs rakstāt, ka vienkārši negribu braukt. Mani nomāc tās garās stundas mašīnā un tad ciemos, man tas ir par daudz. Forši ir, ja vecāki atbrauc ciemos pie mums uz Rīgu, nekādas problēmas, bet tur dzīvoties visu dienu man ir par daudz. Jā, varu atlaisties un tā, bet nu nejūtos tur tik labi un brīvi un man nepatīk. Pie manējiem nekad nesēžam 6 vai 8h, bet gan stundu, divas un tas liekas normāli. Bet tur ir savādāka izpratne par ciemošanos, jāsēž nez cik ilgi un apvainosies, ja nepaliksim līdz vakaram.
Pagaidām, protams, šķiršanos nopietni neapsveru, esmu par to iedomājusies, bet nu mums būs ģimene, un visādi citādi viss ir labi. Taču jābūt kādam risinājumam. Varbūt kāda var ieteikt pāru psihologu, kas palīdzētu? Problēmas ar strīdu atrisināšanu jau ir no sākta gala bijusi, pēdējā laikā bija jau tas mazinājies, bet nu tāpat ik pa laikam uzpeld. Nesaprotu, kāpēc nevar izrunāties kā mierīgi cilvēki, salabt kaut pēc stundas vai divām, nevis divas dienas nerunāt. Pašlaik arī neplānoju piekāpties, vienmēr esmu piekāpusies, gaidīšu, ko viņš darīs.