fb

Reitings 294
Reģ: 02.03.2018
ka ietegoties ka es celoju no vienas valst uz otru ? neatrodu so funkciju.
20.03.2018 16:22 |

10 gadi
Reitings 1319
Reģ: 30.06.2013
Daudz gan negatīvisma latviešos.
23.03.2018 12:35 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Tas viss no ziemas un tumsas. Nāks vasara, būs gaišāk.
Šai gadījumā gan drīzāk nevis negatīvisms, bet neizpratne, kāpēc cilvēki nesargā savus datus, savu privāto informāciju. Pēdējā laikā ir sanācis vairāk painteresēties par fb datu, cookies un visa kā cita ievākšanu un izmantošanu, un uz dažiem popularitātes un komentāru alkstošajiem skatoties, vienkārši sirds plīst. Jo īpaši sīkajiem pusaudžiem, kas it kā ir dzimuši ar tehnoloģiju rokās, bet aiiiij...
Bet lai jau. Katram savs.
Kas vienam nezināšana un izklaide, otram maizīte :-)
23.03.2018 12:45 |

Reitings 1249
Reģ: 10.08.2015
Šai gadījumā gan drīzāk nevis negatīvisms, bet neizpratne, kāpēc cilvēki nesargā savus datus, savu privāto informāciju.

Bet tā būs vienmēr! Vai tāpēc vajag tik ļoti izcelt visu to, ko varbūt nedarām mēs paši? :) Ir taču zināms, kas jādara, ja ir tik liela nepatika pret atzīmēšanos, statusu maiņu, ierakstiem.. Tu pati apgalvo, ka katram savs, tad nu arī vajadzētu uz to visu skatīties nedaudz brīvāk :)
-
Es atzīmēšanos ceļojot no vienas valsts uz citu starp saviem draugiem redzu tā, kā TheOatMeal aprakstīja, taču jebkurā gadījumā ne vienmēr var tik kategoriski spriest par kādas personas darbību tādā sociālajā tīklā kā Facebook :)
23.03.2018 13:13 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man, savukārt, rodas jautājums: kāpēc ir tik vitāli svarīgi otram cilvēkam uzbraukt vai pasmieties?
+++
23.03.2018 13:17 |

Reitings 2520
Vai tad mēs te, forumā, tieši to arī nedarām - dalāmies ar to, ko kura dara, ko nedara, ko uzskata par pareizu vai nepareizu? ;-)
Dzīvajā varu uzbraukt mātei vai pusaugu māsai, ja skatos, ka kaut kur iet pār strīpu un ņemot vērā, ka cilvēks ar tehnoloģijām ir uz jūs. Pakaļ akurāt nevienam neskrienu mācīdama. Nu ja izskatās kolēģe pēc aitas ar saviem mūžīgajiem selfijiem un testiņiem par to, kā viņa izskatīsies pēc 30 gadiem un to, kādas kokteilis viņai vislabāk piestāv, lai jau, es, lai nebūtu uz visu to jāskatās, daru tieši to, kas darāms... :-D
23.03.2018 13:26 |

10 gadi
Reitings 1319
Reģ: 30.06.2013
Katrs spriež pēc sevis..
Ieraugot kāda drauga postu par ceļojumu nedomāju pie sevis "ah, atkal lielās, laikus gaida". Jo man pašai šī FB opcija kalpo citu merķu labad, ne laiku. Tīri pašas un citu komforta labad.
Izrādās, ka cilvēki to interpretē pēc pašu modeļa.
Vai arī, ja kāds posto ceļojumus laiku dēļ, tad jābūt tomēr saprašanai, ka ne visiem tāda opcija tīk muļķīgu laiku dēļ.
Un pat ja laiku dēļ, vai tā vērts ir cilvēku apvainot un dienu bojāt?
23.03.2018 18:08 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Es ceru, ka jūs atfrendojat vai kā minimums atsekojat personas, kuru darbības FB jums besī. (t)
FB ir Mana.Privātā.Pašizpausme. Es netaisos piedomāt, vai mans konkrētais posts varētu likties kaitinošs vienam no maniem 350 draugiem, vai nē. Ko gribu, to postoju. Un jā, es varu regulāri postot, ka kāds kaķis meklē mājas, kāds meklē savu pazudušo suni, pārpostot kādu manuprāt smieklīgu joku, un mani nesatrauc, ka citam tas nešķiet smieklīgs vai viņš to jau ir dzirdējis. FB nav nekāds linkedins un es ceru, ka cilvēki, kuriem mani posti kaitina, mani atfrendo, nevis cepas par to.
Jāpiebilst gan, ka privātu info saturošu informāciju publicēju tikai draugiem.
Vienīgās bildes, kas mani FB kaitina, ir ar ēdienu nosmulējušies bērni, cilvēkus, kas tādas bildes liek, metu ārā.
23.03.2018 20:33 |

Reitings 1716
Reģ: 27.07.2012
Vairs jau nav pat jāspiež unfriend, pietiek ar unfollow.
23.03.2018 22:14 |

Reitings 2520
un ja es neko nepostoju, un nečekojos, sanāk, ka es nedrīkstu spriest? Lieliski apzinos, ka ir gan tie, kam vajag, gan tie, kas vienkārši pazīmējas. Un viņus var ātri un viegli atšķirt ;-)
Un ja kādam var sabojāt dienu sveša cilvēka komentārs, tad nu sorry, sniegpārsliņas. Audzējiet ādu, te ir internets :-D
Ir jāskatā, kad labāk unfriend, kad unfollow, jo pēdējo var veikt cilvēkiem, ks vairāk liek savus kaitinošos postus, bet unfriendot labāk ir tos, kas visu laiku pilda to stulbos testus un viņus šārējot, attiecīgajai lapai nošārē arī sava draugu saraksta informāciju.
24.03.2018 08:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits