.
Cik aprobežots teksts priekš valsts, kur mikroķirurgam piedāvā 700EUR par pilnu slodzi (http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/577186-austrumu_slimnica_mekle_kvalificetu_mikrokirurgu_solot_tam_700_eiro_algu)
Definē "normāls"! Zagt ies pa naktīm, lai gan bērnu no pirmās laulības nodrošinātu, gan jauno ģimeni? Meklēs otro darbu pa naktīm? Pirmkārt, vēl to pašu jāatrod un otrkārt, apburtais loks - un jēga no vīrieša, kas vienmēr pazūd darbā + vēl jāatrod laiks pie bērna no pirmās laulības ieskriet..? Balanss... dos bērnam daudz/ ciemosies tur bieži - jaunā draudzene jūtas apdalīta. Dos bērnam maz/ ciemosies tur reti - bijusī zvanīs, manipulēs, skaidrosies, auros, lūgsies (kas nu kuram)... Vīrietim slikts garīgais, uz Taviem pleciem atkal daļa viņa problēmu...
VNK es runāju par to, ka ja džekam 28-30 gados ir parasts darbs un parasta alga, diez vai viņš vairs ko jaunu parādīs. Gadās, protams, visādi, bet tomēr.
Un ja paklausās to vīriešu versijas- strādājoša sieva nesagatavo vakariņas precīzi uz vīra ierašanos mājās, liek pieskatīt bērnus
Definē "normāls"! Zagt ies pa naktīm, lai gan bērnu no pirmās laulības nodrošinātu, gan jauno ģimeni? Meklēs otro darbu pa naktīm? Pirmkārt, vēl to pašu jāatrod un otrkārt, apburtais loks - un jēga no vīrieša, kas vienmēr pazūd darbā + vēl jāatrod laiks pie bērna no pirmās laulības ieskriet..? Balanss... dos bērnam daudz/ ciemosies tur bieži - jaunā draudzene jūtas apdalīta. Dos bērnam maz/ ciemosies tur reti - bijusī zvanīs, manipulēs, skaidrosies, auros, lūgsies (kas nu kuram)... Vīrietim slikts garīgais, uz Taviem pleciem atkal daļa viņa problēmu...
Ar tādu kā tu aprakstīji, es netiktos. Neuzskatu to par normālu vīrieti.
Ar "normāls vīrietis" apzīmēju vīriešus, kādus redzu sev apkārt - ja naudas par par maz, ies meklēt labāk apmaksātu darbu, atradīs papildu iespējas, lai savu uzlabotu situāciju.
Ja man vīrietis simpatizētu (un viņš būtu iemīlējies manī līdz ausīm), redzētu, ka viņš ir tendēts uz izaugsmi un cīnās, lai nokļūtu labākā pozīcijā, es noteikti tiktos, lai arī viņam aiz muguras būtu šķirta laulība un, piemēram, viens bērns.
Gudram cilvēkam papuci nevajag, lai tiktu labā darbā. Tavs komentārs ir par "neatzītajiem ģēnijiem" jeb neveiksminiekiem.
Magda7, bet mēs dzīvojam valstī, kurā kontracepcija ir legāla. Es jau saprotu, ka abortus pieminēt nav vērts. Kāda vēl laimīga/nelaimīga jaunā sieva, Tu raksti, ka babņiks un ātri atrada nākamo, šaubos, ka viņi bija precējušies, kad gadījās dvīņi, ir taču sievietei arī jādomā.
Kaimiņienei dēls (33, ar parastu darbu un algu) izšķīrās ar pirmo sievu, abiem bija (joprojām ir) kopīgs bērns. Viņš, būdams kārtīgs babņiks jau no skolas laikiem, ilgi bez sievietes nepalika. Drīz vien abiem pieteicās bērns. Nu, viņi domāja, ka bērns, bet izrādījās, ka... dvīņi! Un tieši tajā brīdī pirmā sieva oficiāli iesniedza uz alimentiem (līdz šim džeks maksāja tāpat neoficiāli, uz rokas, tipa, ir nauda, došu vairāk, maz, došu mazāk). Un, neticēsiet, darbā džekam bija štatu samazināšana un viņu atlaida! Ko darīt, trīs bērni + jaunā sieva jābaro? Nu, neko, aizgāja par tālbraucēju. It kā finansiāli tagad viss kārtībā ģimeni pabarot var, BET... Vai jaunā sieva laimīga, ka ar tādu sapinās - tagad reti būs mājās + vēl jāpagūst ar pirmo bērnu pakomunicēt laiku atrast...?
Magda7, tev noteikti nav jābūt ar viņu kopā, nekad un nemūžam, pat ja viņš paliks pēdējais, lūdzu to nedari.
Bet jo tālāk, jo diezgan nožēlojamāk par to mūsu sabiedrību lasīt.
Pirmkārt, ko vispār var te cepties sievietes, kuras bērnus negrib? Viņām šim jautājumam vispār jāslīd garām, jo taču šāda veida kandidāti pat netiek likti acu priekšā, ja vēl nav savu bezbērnu mīli atradušas.
Vīrietis bez bērniem noteikti īdēs par bērniem, ka viņš grib puisīti, lai viņa uzvārds un gēni nenomirtu līdz ar viņu (un līdz ar to, negribēs arī sievieti, kas nevar/negrib dzemdēt)...