Kas nepatīk cilvēkos?

Reitings 532
Reģ: 07.03.2016
Kas jums nepatīk cilvēkos, kādas īpašības,izdarības vai neizdarības?
09.03.2018 11:22 |

Reitings 1267
Reģ: 30.08.2013
Vēl kaitina, ka cilveks zin, ka viņam nav taisnība, bet turpina gvelzt savu un visadi pagriest situaciju tā, ka beigu beigās sanāk, ka viņš ir teicis to pašu ko es, lai gan sākumā teica pretējo.
10.03.2018 11:24 |

Reitings 945
Reģ: 14.10.2017
Man šķiet ka man cilvēkos nepatīk viss kas šeit jau ir pieminēts un vēl tiks pieminēts jo man vispār cilvēki vispār nepatīk.:-D:-D
10.03.2018 11:32 |

Reitings 463
Reģ: 25.10.2012
+++

Šādi cilvēki drausmīgi atņem enerģiju, parasti viņi runā visu laiku, neieklausās, un uz visu viņiem jau ir gatavas atbildes.
Ir viegli būt slinkam perfekcionstam kas neko citu nemāk kā kritizēt.
Tikai nez kapēc viņiem pašiem viss nemaz nav tik perfekti.
10.03.2018 14:40 |

Reitings 463
Reģ: 25.10.2012
Ļoti kaitina cilvēki, kuri vienmēr visu zin vislabāk, ko kā darīt, teikt, likt utt.

Par šo biju domaajusi..
10.03.2018 14:42 |

Reitings 24
Reģ: 01.03.2018
nepatik cilveki kas mani apsmej nesaprotu kapec mani apsmej
jums ir idejas kapec mani apsmej?
10.03.2018 15:59 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
nu, tā, ka pilnīgi salasos dusmas un uzsprāgstu - cilvēku stulbums un neattapība, nespēja redzēt kopējo ainu. tā, ka cilvēks nespēj ne centimetru domāt ārpus kastītes un vēl piedevām ietiepjas uz savu taisnību, un ne pa labi, ne pa kreisi. nereāli uzvelk, ja jāsaskaras ar tādiem cilvēkiem, jo visi centieni ko risināt, runāt vai veidot ir kā pret sienu, jo cilvēks vienkārši dzīvo savā burbulī un nav itin nekamā ieinteresēts, jo viņam tas neinteresē, par to nemaksā, tas ir par sarežģītu vai neietilpst pienākumos.
11.03.2018 15:45 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
jo viņam tas neinteresē, par to nemaksā, tas ir par sarežģītu vai neietilpst pienākumos.
un pareizi dara, katram darma ir jabut atmaksatam un it nekas nav jadara par velti. Un ja vel neiuetiplst pienakumos ir logiski to nedarit.
un ja man patik cilveki ar savue vidoklis, nevis bara aitas. Ka liek ta dara, ka doma citi ta piekrit jo sav viedokla nav. Idiotiski liekas tadi..
11.03.2018 15:54 |

Reitings 23705
katram darma i
katram darbam..
11.03.2018 15:54 |

Reitings 23705
Un vel nepatik ja maina biezi viedokli, nu ta kur papus vejs tur ar bus. Tadi bezmugurkaulnieki..bezviedokla butnes.
11.03.2018 15:56 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Daudzas negatīvās īpašības mazos daudzumos varu pieņemt un melošu, ja teikšu:”pati nekad...”. Bet tādas lietas kā vēlēšanās citus fiziski ietekmēt un spīdzināt (es domāju tādu, kas tiešām ir ļauna, piem., regulāra spiešana un sāpīgajiem punktiem, labi tos apzinoties, un izbaudot procesu, nevis parasta “kasīšanās”) man nepatīk.
11.03.2018 16:49 |

Reitings 52
Reģ: 23.10.2017
Ahh, viena lieta, kas šausmīgi kaitina vīriešos - ja pa šauru gaiteni vai trotuāru man pretī iet vīrietis, viņš nepaiet malā/ nepagriežas ar plecu, citiem vārdiem sakot, nepalaiž mani. Un mēs, protams, saskrienamies ar pleciem, jo es neuzskatu, ka man būtu jālaiž vīrietis. Nesaku, ka ir jāstāv miera stājā un jāsalutē man, vēl cepure jānovelk, bet vai tiešām ES esmu tā, kurai jāpagriež plecs vai jāuzkāpj uz brauktuves/krūmos?

Ja kāda vecene (principā jebkurš) man naturāli sperās virsū ar domu, ka viņai pienākas ceļš, tad es to uzskatu par necieņu un attiecīgi arī izturēšos. Ja cilvēks, pretī nākot, grib normāli samainīties, tad tas ir redzams un ar tādiem nekad nav problēmu.
11.03.2018 17:30 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Loti kaitina regulaari kaveetaji. Nerekinasanas ar manu laiku, jo es nekaveeju. Nepatik ari ja nebridinot uzprasas ciemos vai ja kaut ko sarunaaju tad peedejaa bridi atcel plaanus bez pamatota iemesla. Vel nepatik cilveki kas uzspiez savus stereotipus ,piemeram, ja neeamu piedzemdejusi bernu vai apprecejusies tad spiez uz to ka vajag , jo pasiem ir berni. Un ,protams, melosana.
11.03.2018 17:32 |

Reitings 429
Reģ: 03.01.2017
Melošana, neuzticība, lielība un iedomība
11.03.2018 17:34 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Man nebuutu iespeejams buut draugos ar cilveeku ,kurs uzspiez savas domas,runaa "manaa vietaa".
11.03.2018 17:40 |

Reitings 803
Reģ: 21.09.2015
Man nenormāli riebjas cilvēki, kas izliekas, ka zin visu un par visu, un ka tieši viņu gaume ir vislabākā un pareizākā (ēdiens, filmas, apģērbs, stils kopumā). Kā arī man riebjas parasti cilvēki (vārds parasti ir domāts labā nozīmē), kas izliekas, ka pēkšņi ir kļuvuši par aristokrātiem no superaugstas karaļu dzimtas. Ka parasto cilvēku izklaides viņiem ir par prastu. Tas pats attiecas uz ēšanas vietām, paradumiem.
Loti kaitina regulaari kaveetaji. Nerekinasanas ar manu laiku, jo es nekaveeju. Nepatik ari ja nebridinot uzprasas ciemos vai ja kaut ko sarunaaju tad peedejaa bridi atcel plaanus bez pamatota iemesla. Vel nepatik cilveki kas uzspiez savus stereotipus ,piemeram, ja neeamu piedzemdejusi bernu vai apprecejusies tad spiez uz to ka vajag , jo pasiem ir berni. Un ,protams, melosana.
++++
Man nepatīk mūžīgie cietēji.

Kā man šitie arī kaitina! Man ir viena draudzene, kurai kā kaut kas notiek tā 1202039 reizes sarunas laikā jāklausās frāze - KĀPĒC ATKAL AR MANI TĀ NOTIKA! Es viņai saku jo biežāk atkārtosi, jo vairāk nelaimju sev pievilksi!
Esmu ātras dabas, tāpēc bremzīgi cilvēki man besī.
++
Arī privātās telpas neievērošana. Tāpēc ļoti riebjas pārvietoties ar sabiedrisko transportu.
+++
11.03.2018 23:02 |

10 gadi
Reitings 4681
Reģ: 29.01.2009
Visvairāk mani kaitina melošana, bezatbildība, termiņu neievērošana un nespēja sajust to, ka ir jābeidz uzdot jautājumus, jo sarunu biedrs nevēlas to apspriest.
11.03.2018 23:19 |

Reitings 2
Reģ: 27.02.2018
https://www.youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA&t=
12.03.2018 16:13 |

Reitings 1180
Reģ: 21.02.2018
Sapratu, ka es daudziem kaitināt, man piemīt kavēšana, neizlēmība, emocionalitāte utml. Man vispār grūti iedomāties, kas mani ilglaicīgi kaitināt. Ir brīži, kad kaitina gan bērnu, gan pieaugušo skaļa uzvedība, lēnā iešana utml, bet tas ir tie sīkumi, kas pēc tam, kad tas izbeidzas, es viņus aizmirstu. Man nepatīk cilvēki, kas pret kādu cilvēku kategoriju (rasi utml) izturas slikti un kategoriski, piemēram, politikā vai reliģijā, nepatīk cilvēki, kuri var nosist lauku dzīvniekus ēdiena ieguvei, cilvēki, kuri ņem ātros kredītus, izvairās no pienākumiem kaut ko atmaksāt vai uzturēt savus bērnus tml, tai pašā laikā jāsaka, ka man ir dažādas paziņas no iepriekš minētiem un mums ir citas kopīgas, saistošas intereses un tas netraucē draudzēties, nerunājot par šīm tēmām. Laikam tā ir mana labā īpašība - ka man nav nekas tāds, kas izteikti traucētu. Nepatīk vienīgais, ja pret mani izturas nepamatoti slikti, piemēram, darba vai privāto attiecību ziņā.
*
Izdomāju tomēr vienu cilvēku grupu, kas neparak saista. Pårpozitīvi cilvēki, kam vienmēr viss labi, kam, pat ja nomirst tuvs rads, viņi nākamajā dienā ir darbā/skolā, smaida un izturas, ka dzīve ir skaista. Es to vnk nesaprotu, jo uztveru dzīvi nopietnāk.
*
Vēl nepatīk meitenes (tās parasti ir tās krutās čiksas ar lielo dibenu, uzpumpētām krūtīm utt), kas sociālos tīklos liek intīmās bildes un, ja pēc tam atļaujas veidot publiskus ierakstus, kāpēc visas sievietes tiek uztvertas kā preces. Tas šķiet pat ne kaitinoši, bet norēcinoši.
12.03.2018 16:45 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
Pievienojos René.
Bet visā visumā - caur dažādiem darbiem esmu kļuvusi gan iecietīģa, gan pacietīga. Jautājums - cik ilgi. Ja ilgstoši provocē - nokaitina viss iepriekš minētais. Un manis sacītā 'sagrozīšana' pa savam, galēji savādāka sacītā interpertēšana. Es atbildu par to, ko saku .. nevis to, kā kāds to uztver.
Ir viens cilvēks, kurā kaitina ļoti daudz kas, jo viņa nekorektās darbības manu profesionālo reputāciju ietekmē tieši. Viņām arī tendence visus slavas laurus uzņemties uz sevi ne gluži penīti.
13.03.2018 11:23 |

Reitings 235
Reģ: 18.01.2018
Te jau daudz kaitinośas lietas uzskaitītas, man vēl ļoti kaitina cilvēki, kuri nerēķinās ar manu laiku un domā, ka tikai viņiem viss ir saplānots un es jebkurā brīdī vārēśu aizskriet, kad viņiem vajadzēs :)
13.03.2018 11:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits