Kas nepatīk cilvēkos?

Reitings 532
Reģ: 07.03.2016
Kas jums nepatīk cilvēkos, kādas īpašības,izdarības vai neizdarības?
09.03.2018 11:22 |

Reitings 200
Reģ: 11.11.2016
Kaitina tie cilvēki, kuri no savas dzīves uztaisa milzu drāmu un reizēm šķiet, ka viņi iztēlojas sevi kā seriāla galveno varoni. Piemēram, ballē satiku savu kādreizējo kursa biedreni. Sen nebijām runājušas, bet tajās 5 minūtēs viņa man paspēja izstāstīt kādas intrigas viņai aiz muguras vērpj viņas draudzene, ka viņas un toreizējā partnera attiecības ir sarežģītas, jo kāds visu laiku viņus grib izšķirt utt.
Tādi sīkumi kā iepostot feisbukā "feeling broken. Kārtējais duncis mugurā iedurts:'-(" un uz jautājumu, kas noticis atbild:"ai, nekas. Neribu par to runāt," man vispār liekas wtf:-D Vienkārši šķiet tāds kaitinošs veids, kā pievērst sev uzmanību.
Nu un tad tādas populārākas lietas kā skaudība, iedomība, melošana te jau ir vairākkārt nosauktas.:-)
13.03.2018 11:41 |

Reitings 945
Reģ: 14.10.2017
Man šausmīgi besī kad cilvēkam nav sava viedokļa un viņš tā kā savas neizlēmības dēļ vienkārši sāk darīt to ko citi, vienkārši kopēt, atkārtot, es pat nezinu kā paskaidrot.
13.03.2018 11:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits