Divkposibu,un parak saldu meli un teatri ko vienmer atri atkozu. Nu riebjas.Ka limuzina flma-salda mele visais laikos ir bijis kapitals.un ta ...ar saldo meli.MĀĀĀĀĀĀĀMIŅ...māāāāmiņ..tpusis vuss butiba ir prastuma augstaka pilotaza, kas man ja ari riebj. Vel tracina ka vecenes nerubi ka internets nav dzive, un neta nevar atriebties. Un netu uztver ta ka iet pa tirdzinu un raud reala dzive...karoz tupus besiii(l)(l)(l)(l)
. Nepatik netireli un kavetaji. Un traina ka lielas biezi , nereti pi;nigi nejega un jau reizi simto..smiekligi
09.03.2018
Vēl mani kaitina fake cilvēki, kuri runā tik laipni un smaidīgi, un tu zini, ka tā ir vienkārši spēle. Tad man ir jātēlo līdzi, jo ko es palikšu ar savu pokerface, ja man priekšā šis super smaidīgais cilvēks? Un tad es pēc sarunas jūtos tik izsmelta, ka neesmu bijusi autentiska. Ļoti nepatīk arī atbildēt uz šādu fake cilvēku jautājumiem par mani, jo es zinu, ka interese nav īsta, tad man vienkārši jāizliekas, ka domāju, ka viņiem interesē, un jāatbild, lai gan es zinu, ka viņiem ir pofig.
Man nepatīk mūžīgie cietēji.
Vienmēr viss ir slikti un visa pasaule parādā. Paši kaut ko sačakarē, bet citi vainīgi. Strādājot klientu apkalpošanā, ļoti daudz sanāk sastapt šādu cilvēku, kuri uzskata, ka visa pasaule viņiem ir par kaut ko parādā. Viss vienmēr tik slikti, un visi apbižo, bet tikko ir nepieciešama kaut neliela pašu piepūle, tā viss, tas par grūtu, nevaru un nemāku. No šejienes arī redzu to, ko nozīmē tā saucamā "nabagu domāšana" ...
Vēl mani kaitina fake cilvēki, kuri runā tik laipni un smaidīgi, un tu zini, ka tā ir vienkārši spēle. Tad man ir jātēlo līdzi, jo ko es palikšu ar savu pokerface, ja man priekšā šis super smaidīgais cilvēks? Un tad es pēc sarunas jūtos tik izsmelta, ka neesmu bijusi autentiska. Ļoti nepatīk arī atbildēt uz šādu fake cilvēku jautājumiem par mani, jo es zinu, ka interese nav īsta, tad man vienkārši jāizliekas, ka domāju, ka viņiem interesē, un jāatbild, lai gan es zinu, ka viņiem ir pofig.
Ļoti kaitina cilvēki, kuri vienmēr visu zin vislabāk, ko kā darīt, teikt, likt utt.