Pusdienas darbā

 
Reitings 275
Reģ: 19.02.2013
Jūs darbā izmantojat pusdienu pārtraukumu ēšanai? Ejat ēst kaut kur uz kafejnīcu vai ņemat līdzi ēdienu no mājām? Ja ejat uz kafejnīcu, cik iztērējat par ēdienreizi?
06.03.2018 21:58 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Bieži ņemu no mājām (tāpēc man diezgan svarīga ir darba vietas virtuve :-D), dažreiz aizeju uz kafejnīcu. Vienu brīdī mums bija ar kolēģēm forša tradīcija 5dienās izmēģināt jaunas tuvumā esošās vietas. :-) Par izmaksām gan neko nezinu, neatceros, sen nav ēstas pusdienas darba laikā. :-D
07.03.2018 10:51 |
 
Reitings 930
Reģ: 25.09.2017
Man tepat ir kafejnīciņa, kur dikti gardi gatavo, ka grēks tur neēst. Par pilnu porciju ar padzērienu līdz 3 eiro.
Protams, ir darbā arī mikroviļņu krāsns, kur var uzsildīt, bet reti kurš izmanto. Parasti, vai aizbrauc līdz mājām paēst, vai kāda bulka līdzi, vai uz kafejnīcu :)
07.03.2018 10:51 |
 
Reitings 3388
Reģ: 27.11.2012
Tā kā brokastis neēdu, pusdienas man vajag paēst, pretējā gadījumā esmu ļoti ērcīga un kļūstu nekontrolējami dusmīga. Dzīvoju netālu no darba, ēst bieži vien gāju uz mājām. Pie reizes arī kaķi pabaroju. Ja kāda saspringtāka diena, tad arī līdzi šad tad ņemu kaut ko. Darbā ir ledusskapis (bet man bail to vērt vaļā, kas tikai tur jau nedzīvo) un mikrene. Kafija, tēja, ūdens darbā ir, tikai pašiem jāpērk. Vēl šad tad, aizeju uz vietējo kafejnīcu un paņemu kompleksās pusdienas līdznešanai, ko tad pa daļām dienas garumā darbā arī apēdu (uz vietas tik daudz nevaru, pārplīstu). Vienīgi mums ļoti nenoteikts pusdienlaiks, tas var būt gan 13.00, gan 14.00, gan tikai 16.00.
.
Un tas viss tūlīt kļūs par pagātni, jo man šodien pēdējā diena šajā darbā. :-D Kā būs jaunajā, nezinu. It kā ir paredzēts stundas pusdienu pārtraukums. Varbūt, ka uzsākot jaunu dzīvi, sākšu arī ēst brokastis, un tad darba dienu varēs novilkt ar dažiem augļiem un kādu vieglu uzkodu.
07.03.2018 10:52 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Es pārāk mīlu ēst, lai izlaistu pusdienas. :-D
Pusdienoju katru dienu. Reizēm ņemu līdzi, pārsvarā apmeklēju Daily tipa ēdnīcas, kur pusdienas maksā ap 3-4 eur.
07.03.2018 10:53 |
 
Reitings 284
Reģ: 25.07.2012
Pusdienlaiku izmantoju un lielākoties ēdu ārpus darba, izņemot gadījumus, kad pusdienu pārtraukumā jānokārtā kādas savas lietas, piemēram, jāiet pie ārsta vai uz kādu iestādi. Tad līdzi paņemu salātus un kādu jogurtu.
It kā eju uz ne tām dārgākajām pusdienotavas vietām (Daily, Delicio), taču cena par ēdienreizi svārstās no 3.40-6+ euro par ēdienreizi. Atkarībā no tā, vai ņemu dienas piedāvājumu, tikai otro vai otro un zupu/desertu. Gribētos tērēt mazāk uz ēšanu darbā, bet bez siltām pusdienām ilgtermiņā nevaru iztikt. Bez pusdienām ne tik. Darbā mikroviļņu krāsns nav.
07.03.2018 11:01 |
 
10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
Šobrīd strādāju no mājām, bet tāpat visbiežāk pusdienas eju ēst apkārt esošajās ēstuvēs, tas ir daudz ērtāk, ātrāk, un īsti nekādu finansiālu robu neredzu, jo parasti tērēju kādus 3-4 eur. Man pie mājas netālu ir Daily, un vēl visādas nepazīstamās ēstuves.
07.03.2018 11:14 |
 
Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
Mums pie darba ir cantina veida estuve, kur darbinieki var est par brivu lidz 12 eiro (esmu Milana, tapec tas nav nemaz tik daudz), bet es parasti ieklaujos, jo edu vieglus salatus vai kadu zivi/vistas galu. Dazreiz iekrit ta, ka eju pusdienas daudz velak par citiem, tapec jaiet ir vienai un tad labprat pavadu laiku kada jauka cafe ar gramatu vai zurnalu. Dazreiz darba izdzeru smutiju un nostradaju to stundu nekur neejot.
07.03.2018 11:39 |
 
Reitings 429
Reģ: 03.01.2017
Ņemu no mājam parasti tie ir sālati, burkāni ko uzgrauzt un kāds auglis.
07.03.2018 16:52 |
 
Reitings 1877
Reģ: 21.05.2011
Reizi nedēļā ar paziņu no blakus biroja aizejam kaut kur paēst, citās dienās ņemu no mājām to, kas palicis no vakariņām vai ko vieglu uz vietas- aplietas auzu pārslas, augļi, biezpiens. Ja parēķinu, cik man mēnesī aizietu pusdienām tikai ārpus biroja, mazliet žēl, ir labāki veidi ko man iesākt ar savu naudu. Turklāt nevaru būt pārliecināta par produktu kvalitāti ēdināšanas iestādēs.
07.03.2018 16:57 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015


manas pusdienas darba , pedeja foto cili-mango mercite taaada namma.
07.03.2018 17:01 |
 
Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
Vispar, kad stradaju Latvija man ta bija liela problema - Rigas centra man neviens bistro negarsoja un visi tie piedavajumi liekas parak smagi.. bet darba virtuve bija loti mazina un partraukums visiem viena laika. Visbiezak gaju majas vai ari needu nemaz!
07.03.2018 17:32 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Nez Rigas centra tagad ir ari vegetara virtuve un vel nez kas, ja vajag atvedis. Man darba vienakrsi, ja nekas nepatik pavars man ka velos ja ir protams laiks uzgatavos. No rita biezi tapec ir kukuruzas biezputra... man majas tada ka vinam nu neiznak i vsjo.
07.03.2018 17:35 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Man nav tāds noteikts pusdienlaiks un ēst sanāk kad sanāk un kā sanāk. Kad strādāju no mājām, veltu pilnu stundu, lai pusdienotu, bet dažkārt, piem., šodien, galīgi nesanāca laiks papusdienot. Pusgadu atpakaļ bieži pusdienoju sēžot mašīnā sastrēgumos un knibinoties ap mandelēm un āboliem. Diezgan regulāri ēdu kafejnīcās.
Pēc dažām nedēļām sākšu strādāt citā vietā, kur sanāks uzturēties vienā konkrētā birojā lielākoties. Tad jau redzēs, bet pagaidām plānoju ņemt līdzi pusdienas.
07.03.2018 20:04 |
 
Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Iesakiet, kur paēst pusdienas Teikā. Izņemot Alfu, protams. Jau pusgadu strādāju Teikā, tā arī nav izdevies atklāt tiešām foršas vietas.
07.03.2018 20:08 |
 
10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
Daenerys1
Jaunajā teikā ir daily un terra, terrā man patīk. Tad, protams, Ēlande.
07.03.2018 20:20 |
 
10 gadi
Reitings 483
Reģ: 29.01.2009
Reizēm paņemu ēdienu no mājām, bet visbiežāk eju uz kafejnīcu.
Ejot uz kafejnīcu, pusdienām tērēju 3-7EUR.
Man nav noteikts laiks pārtraukumam, tādēļ nav problēmu ar pārpildītu virtuvi, kā arī nav aizliegts ēst darba vietā (pie sava galda).
07.03.2018 20:21 |
 
Reitings 121
Reģ: 29.01.2009
Daenerys1, man nāk prātā „Fei Fei” Brīvības gatvē pie Zemitāna laukuma, ja nu iet pie sirds ķīniešu virtuve - tur ir arī pusdienu piedāvājumi.
.
Parasti dodos pusdienot uz Daily-veidīgām vietām, jo vienkārši gribas pa dienu izrauties no biroja uz brīdi. Retāk uz Ganbei, Vairāk Saules vai CanCan. Šad tad paņemu pusdienas līdzi, ja no vakariņām ir palikusi kā reiz viena procija pāri.
07.03.2018 20:29 |
 
Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Teikā ejošākās pusdienu vietas ir Oregano un Ēlande, kas tagad pārdēvēta par A.L (?)konditoreju, pretī Ēlandes restorānam.
07.03.2018 20:46 |
 
Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Mums darbā ir kafejnīca, pusdienas 2-3.5 eiro.
Nepatīk man krāmēties ar tiem pusdienu traukiem, sildīšanu, kur nu vēl gatavot uz vietas.
Ja izbraucam, tad uz ''vairāk saules'', retu reizi lido un 5dienās uz maķīti.
07.03.2018 20:51 |
 
Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
pārtraukumu izmantoju vai nu pastaigai vai pusdienām. Ēdu parasti kafūzī, iztērējot ap 1,50-3€, bet ēdu tādus lētucīšus, kā zupiņas, sautētus dārzeņus, gaļa un normāls ēdiens tur ir nenormāli dārgs. Ietu citur, ja pārtaukums būtu ilgāks, bet man tikai pusstundiņa. No mājām neņemu, jo mīlu gatavot visādas smirdīgas lietas - zivis, sīpoli, ķiploki, ņipras mērcītes un visu ko, kas ir pārāk aromātisks darba vietas mikrenei. Šad tad izlīdzos ar jau pieminētajiem graci, vai kādu auzu putriņu ar augļiem. Citreiz banāni un kefirčiks, ja zinu, ka viltoto soļanku galīgi nekārojas :-D
07.03.2018 20:53 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!