Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Bailes no dzimumattiecībām

Reitings 14
Reģ: 06.02.2018
Sveikas meitenes!
Esmu attiecības ar puisi vairāk kā pusgadu un jūtu,ka mūsu attiecībām ir nepieciešams pāriet jaunā līmenī. Esmu nevainīga un daudzas reizes jau aizdomājos par to,ka vēlētos,lai mans draugs būtu man pirmais (viņam es neesmu pirmā),tomēr vienmēr,kad pienāk tas īstais brīdis, man pēkšņi rodas bailes ,ka tas nav pareizi,ko padomās vecāki, ja nu es palikšu stāvokli,ja nu ar kaut ko saslimšu utt. Draugs vienmēr ir mierinājis,ka viss būs kartibā, ja uzticēšos un klausīšos viņu. Tomēr pēdejā laikā jūtu,ka mūsu attiecības sāk saasināties,jo pat orālā seksa laikā vai petinga laikā visu sāku pārlieku kontrolēt,ka rezultātā ne es,ne viņš negūst apmierinājumu. Nezinu vai tas ir kāds psiholoģisks barjers vai stingrā vecāku audzināšana,bet ļoti vēlos pārvarēt to. Vai kādai tā ir bija un kā jūs parvarējāt šo barjeru? :)
04.03.2018 13:38 |

Reitings 15
Reģ: 05.03.2018
Domāju, ka tas vecāku audzināšanas rezultātā. Tāda kā sava ķermeņa un jūtu nodalīšana no tā, kā varētu par notiekošo domāt citi nevis Tu pati.
Protams, lieliski, ka uztraucies par to, kā nepalikt stāvoklī, visam jābūt savā laikā.
Ja Tavs draugs ir labs un saprotošs, kā arī neuzspiež to, ko nevēlies, uzskatu, ka būtu viņam jāuzticas.
06.03.2018 13:33 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits