Es neizvēlētos ne vienu, ne otru variantu. Man patīk strādāt, patīk manis izvēlētā joma un darba specifika, patīk reizi pa reizei (!) strādāt vairāk, pelnīt vairāk, atļauties vairāk. Man nepatīk, kad mani liek kaut kādos rāmjos. Darba laika rāmjos, algas rāmjos, obligāto virsstundu rāmjos vai liek specializēties ļoti šaurā jomā. Strādāšana nonstop 14 stundas dienā nav domāta man, tāpat kā strādāšana strikti no 9 līdz 5 nav man, es nekad nevarētu izturēt faktu, ka man obligāti jānosēž konkrētā vietā no.... līdz.
Tāpēc man ir kaut kas pa vidu. Varu 1-2 mēnešus strādāt kā negudra, ar 1 brīvdienu nedēļā, un bieži vien to pašu nosacītu, nākt mājās no biroja 9-10 vakarā un vēl mājās pastrādāt, nekādu problēmu, tas tiešām ir tās naudas vērts, ko es saņemu kontā. BET man obligāti pēc tam vajadzīgi tie paši 1-2 mēneši, kad es varu atļauties darba dienā gulēt līdz cikiem gribu, kādu dienu iet projām no darba 4 vai paņemt 2h garu pusdienu pauzi un justies brīvi. Tas nekas, ka tajā mēnesī nopelnu mazāk.
Kaut kā tā man arī dzīvē sanāk, jo darbs ir "sezonāls".