Tak apnicis man. Pirmdien biju uz interviju ( cik nu to var nosaukt par interviju) uz Maximu ,kur jau protams mani uzreiz pieņēma un viņa teica,lai pa divām dienām izeju OVP un sanitāro grāmatiņu, jo tā man arī nebija, lai jau šodien 1.datumā varētu sākt strādāt..
Pierakstījos centrā uz vienu poliklīniku - gan uz OVP ,gan uz sanitāro.. Vakar aizeju - a kas tur? Sanitārajai gr. abi ārsti ,kas viņas taisa ir slimi.. Galvenā arodārste arī vakar nebija, nē nu forši. Izgāju 4 citus ārstus ,bet šodien atkal jākratās uz turieni,lai arodārste varētu parakstīt slēdzienu,jo lūk vakar viņa nebija, kautgan man vakar bija pieraksts ,varēja vismaz pabrīdināt .
Aizeju šodien no rīta pie savas ģimenes ārsta saku tai, ka man steidzami vajag nokārtot sanitāro viņa man prasa- vai rentgens ir taisīts? es saku nē, jo man šodien ovp ,kur man taisīs viņu un viņa atbild, ka lai nāku ,tad,kad man būs tas rentgens un vislabākais ,ka ģimenes ārstam šodien pēdējā diena,kad strādā, jo no pēc tam viņa lūk ejot atvaļinājumā un mant tagad jāgaida līdz nakamajai ned. lai varētu iet pie tiem ārstiem kas aizstās viņu, bet laika man vairāk nav....
kur var šitā čakarēties