Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Divas problēmas

Reitings 121
Reģ: 27.03.2016
Tās, kuras ir saskārušās, man aktuālas ir divas problēmas:
1) sēnīte cirkšņos. Pirmīt pārgāja, kad 3 nedēļas smērēju Travocort, bet tagad atkal saasinājums. Atkal smērēju Travocort un dzeru mycosyst kapsulas. Saprotu, ka no sporta, sauļošanās jāatturas, nedrīkst lietot kopīgus dvieļus. Dermatologs tā neko daudz nestāstīja. Vai bikini zonu var skūt vai labāk nekairināt ādu?
2) sāpes kājās (aptuveni tur kur mazais liela kauls)

Ārste ieteica uztaisīt doplerogrāfiju, bet šobrīd man nav tas iespējams. Un ir arī iepriekš sāpējis (tieši ziemā, kad ļoti ātri kaut kur jāiet). Nopirku Lioton smēri.
Varat uzrakstīt arī privāti, ja nevēlaties komentēt.
26.02.2018 21:04 |

Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Daudz neko komentēt nevaru, bet liekas, ka prātīgāk būtu neskūt, lai netraumētu ādu, neradītu jaunas brūces.
Veseļojies. :-/
26.02.2018 21:46 |

Reitings 408
Reģ: 21.12.2017
Par sāpēm, vari pamēģināt pasmērēt zirgu ziedi, tā gan ir paredzēta dzīvniekiem, bet to ļoti daudzi sportisti lieto un tiešām palīdz!
http://veselam.la.lv/2015/02/24/zirgu-ziede-cilvekam/
26.02.2018 22:24 |

Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Drusku, ļoti virspusēji, uzmetu aci kaites aprakstam.
Es tā saprotu, ka no sporta nav vēlams atturēties. Ja ir "šauro kājiņu" lietiņa, tad to atrisinot jau daļa no "ierosinātājiem" būs "daļēji apkarota". :-/
Otrs, apakšveļas un apģērba izvēle.
Trešais, mazgāšanās līdzekļi.
Bez tā, lasīju, ka talks var "sausināt" šo likstu. Droši vien, nevajadzētu vilkt vienu apģērbu divas reizes. Mazgāt 90*, pēc tam gludināt, t.sk., apakšveļu.
Vispār traki, bet nav tik traki. Varbūt, aizej pie cita daktera? Tā, tīri konsultācijas pēc.
26.02.2018 23:06 |

Reitings 121
Pajautāju savai vaksācijas meistarei, viņa ieteica stiprināt imunitāti ar vitamīniem. Teica, lai smērē vēl kādu laiku pēc tam, kad liksies, ka sēnīte pārgājusi, profilakses pēc.
Nu jā ar apģērba vilkšanu ne vairāk kā divas reizes ir problēmas, jo man ir tikai vienas bikses, ko valkāju ārpus mājām. Noteikti šo būs jāmaina. Un mazgāju es tikai 40*, jo no 90* bail sabojāt drēbes :-|
27.02.2018 12:44 |

Reitings 121
Ja nu gadījumā kādai arī aktuāls rodas šāds jautājums, tad noskaidroju, ka sēnīte varēja progresēt tieši dēļ vaksācijas (t) Vai tām, kas taisa bikini vaksāciju, tā nav bijis???
Un travocortu nevar lietot ilgstoši, jo satur hormonus. Var pasmērēt 2-3 nedēļas un tad klotrimazolu.
Vecmamma ieteica veicot intīmo higiēnu, pievienot zilos graudiņus, bet nedaudz, lai neapdedzinātu ādu. Izrādās, ka mamma arī lieto zilos graudiņus kāju vanniņās, lai dezinficētu. To agrāk nemaz nezināju.
27.02.2018 18:05 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits