Esam precējušies aptuveni divus gadus. Ir dēliņš, kura dēļ pa lielam arī apprecējāmies.
Es vīru ļoti mīlu un mīlēšu vēl ilgi, bet....
jau kad gaidiju mazo, pamanīju, ka viss nav tā kā agrāk. vīrs sāka melot, kamēr dzemdēju, viņš izklaiudējās pa bāriem ar citām, attaisnojoties , ka meitenes bija viņa draugam.
Ir bijusi gadījumi, kad pēc strīdiem, skrienu pie vecākiem, un atbraucot mājas mūsu gultā atrodu citu meiteņu matus, vairākas reizes, par ko vins pectam taisnojas, ka pie vina bija draugi ar meitenem.
Zinu ari vienu gadījumu, ka viņš mani piekrāpa....noteikti ir vairāki, bet pierādīt varu tikai vienu . Pēc tā viņš solija, ka labosies, ka vajag tikai mani, saka ka nezinot , kas vinam uznākot, kad esoot iedzēris... dēla dēļ piekritu, un palikām kopā...
Pa lielam pie visa ir vainīgs alkahols. Bet dzer viņš vienmēr, kad ir brīvidenas. Kad nav dzēris, viņs ir cits cilvēks, saka ka mīl, rūpējas par mani, par dēlu, bet kad iedzer..... atliek viewn aizvert ausis un neklausities, jo tad skas parmetumi , cik esmu slikta, ka vins grib skirties, ka ir kopa tikai dela del, un ka vins mani negrib... utt...
Ir bijusi ari rokas pacelšana
un vins var vienkarsi panemt aizbraukt prom, atsajot mus vienus pasus laukos ( tad dabujam braukt ar vilcienu uz Rīgu aptuveni 3 h)
Pēc pēdējā šāda gadijuma es izlēmu ka to vairs necietišu, un parvacos...
bet tā neciesamaa velme stalkot visos soc.prtalos.. un tik skatos ka jaunas meitenes uzaicinajis, laiko vecajam meitenem bildes,,,, par delu neinteresejas un cik sapratu alimentus ari vairak nemaksas ka minimali noteiktos.
Es šo rakstot pati saprotu cik tas ir stulbi, un ka nav pieļaujams, bet sirdij jau nepavēlēsi, un dēlina tik loti žēl... jo vel nesen sapņojām par otru bērniņu.
Kā lai pārdzīvo, jo es ar prātu toč vairs negribu atgriezties
Pašlaik dzīvoju draudzenes dzīvoklī, finansiāli nav jauztraucas, bet visu laiku jau es te nedzīvošu...
pašlaik esmu darba meklejumos, jo tikai tagad beidzas bka... iret riga dzivokli, vienai audzinat bernu plus vel par darzinu maksaat, baidos , ka viena nepavilksu.
Vai tikai tapēc atgriezties ? vai kādai ir bijis līdzīgi? kā to visu pārdzīvot
Esmu domājusi par kodēšanu un laulību konsultantu, bet vai vispār ir jēga...