man noteikti ir interneta atkariba: cosmo ( lilit) palasit periodiski, uzzinat par ko cilveki intresejas, izteikt publiski savu viedokli, kaut gan reali, nu kuru tas interese..., IG sekoju skaistam bilde, intresantiem cilvekiem, draugiem, pazina, visam, kas mani interese, FB iecekoju vismaz reizi diena, bet neko citu ka vestules no draugiem tur mani daudz neintrese, whatsapp... man liekas del si man telefons pie rokas ir pieaudzis ( draugi, gimene, bildes, komentari, ikdienas apmainas...) viss notiek caur whatsapp
No visa si, nekas gan neliek mainit manu ikdienu ta, ka es negribetu, lai vina butu- neesmu sakusi pirkt un lietot kaut ko tikai del redzeta, izlasita, nebildeju savas bildes un nekur nelieku, bet notiekti no daudziem kontiem ieteikmejos un motivejos, it seviski, kad ir negarstavoklis, tad ieraugu kada "perfekto" dzives bildi un man ari gribas un es domaju, kas ir tas, kas man pietruks, kas ir tas, ko varu darit labak vairak, savadak, lai butu ta, ka man gribas, iespejams loti lidzigi ka tai motivejosai bildei...
lidz sim vieniga un konkreta atbilde ir - organizetiba un merku, planu sastadisana. tas man konkreti palidz un tas ir tas, ko es redzu visa saja interneta realitate: skaistie ig konti ir ietureti viena gamma, bildes ir atlasitas, jo cilvekam ir skaidra doma, ko vins grib paradit, blogi ir organizeti un ir stastijums...
tas ir tas, ko es panu sava dzive- organizetiba: sakartoju savas bildes, sastadu sarakstus, kas jaizdara, citreiz iedvesmojos vienkarsi sakartot maju! vai uztaisit kadu sen noliktu garsigu recepti, jo ieraudziju, ka "ilzitei" atkal smuka vakarinu bilde publiceta!