Drauga attieksme

Reitings 555
Reģ: 22.04.2015
Sveikas!
Ko jūs sakāt par situāciju:
Draugs brauc ar draugiem slēpot. Mani neaicināja līdzi kaut es arī ļoti gribēju braukt. Neko neteiktu ja brauc ar draugiem, bet citi draugi ņem arī savas draudzenes līdzi. Mani draugs neņem līdzi, jo es neprotu labi slēpot ( biju tikai 2 reizes pirms 6 gadiem). Tās draugu draudzenes arī ne visas prot labi slēpot. Kad viņa draugi viņam jautāja vai es braukšu, viņš atbildēja nē viņa nebrauc. Nav jau baigā drāma, bet nepatīkami ka tikai nemācēšanas pēc es nedrīkstu braukt. Nepatīk man tāda attieksme. Viena no draugu draudzenēm vienreiz ieminējās ka brauc līdzi bet būs laikam vislēnākā...mans draugs pēc tam man mājās teica ka tik stulbi ir ka kāds brauc līdzi kas neprot labi slēpot un šo cilvēku būs vienmēr jāgaida.
Ko jūs sakāt par tādu situāciju?
Jums tas būtu vienalga vai jus uzskatāt ka tā ir necienoša attieksme?
Man jau vienalga...Nav pirmā reize un nebūs arī pēdējā. Vienkārši interesē viedokļi.
11.02.2018 23:13 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Cilvēki tiešām ir dažādi. Tā pat kā man nesaprast, kāpēc jābūt attiecībās ar cilvēku, kuru uzskati par tizlu un idiotu, un piedevām viņa/viņas kompānijā ir jācieš, tā arī nesaprotu, kā var būt attiecībās un šādu attieksmi pret sevi paciest. Bet, ja tas strādā konkrētam pārim, tad...
12.02.2018 19:36 |

10 gadi
Reitings 3706
Reģ: 29.01.2009
nu bet lai viņi divatā brauc un slēpo. ja ir vesela grupa ar cilvēkeim, kas to māk, kāpēc visiem būtu jācieš dēļ viena, kas nemāk? runa ir par grupas pasākumu. viņam nepatīk, kad citi ņem savas tizlenes līdzi, tāpēc viņš neņem arī savējo līdzi.

Un kāpēc viņa nevar atsevišķi slēpot?
Mēs ar draugiem arī bieži braucam (gan LV, gan ārpus). Ja ir normāla kompānija, tad katrs slēpo kur un kā grib. Ja vien nav tā, ka tas, kurš galīgi neprot, bet prasa, lai viņu visur un vienmēr ņem līdzi, tad vispār neredzu problēmu. Lai tie, kas māk slēpo kur un kā grib, bet meitene mācās. Drīz mācēs un varēs turēt līdzi.
12.02.2018 20:02 |

Reitings 3521
Reģ: 25.06.2017
Minēts jau vēl, ka tās citas meitenes arī nav baigās slēpotājas, ne jau viņa viena ''atkritēja''.
12.02.2018 20:06 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
viņš man tur ļaus atpūsties arī vienai, ja pats nevar 100% apsolīt, ka negribēs stāvēt malā.

Bet nu tev reāli traucē ka viņš stāv kkur malā? Vaitad spiež tev arī stāvēt? Vai visu laiku raida niknus skatienus kad dejo? Es to loģiku nesaprotu...lai tak stāv malā ja grib.
12.02.2018 20:42 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Es tā īsti nesaprotu, ko nozīmē "neprot labi slēpot un šo cilvēku būs vienmēr jāgaida"? (t)
Mēs ar vīru esam braukuši uz Alpiem tā, ka no rīta reizē aizbraucam uz trasi un sarunājam, cikos pusdienlaikā tiekamies, lai kopīgi papusdienotu. Un katrs izvēlamies savas trases, savu tempu.
Un Latvijas kalnos jau nu pavisam - nevaru iedomāties kā izpaustos gaidīšana vienam uz otru, ja pacēlājs brauc augšā maksimum pāris minūtes un nobrauciens ir vēl ātrāks.
Atbildot uz jautājumu - man aprakstītā situācija nešķistu pieņemama.
13.02.2018 21:32 |

Reitings 199
Reģ: 24.12.2017
manuprāt tas ir atkarīgs ar kādu attieksmi tu vēlies vinam braukt līdzi, vai lai tiešām lai iemācitos slēpot, vaiarī vnk būt vinam blakus, bet vislaik čīkstēsi ka tas nepatik, to negribi, to nemāki utt. Ja pirmais variants, tad tā tiešām ir neciena no tava drauga puses, vai arī viņam vienkārši ir kauns no tevis, kas ari jebkura gadijumā nav normāli, bet ja otrs variants, tad es pilnīgi saprotu tavu džeku.
14.02.2018 01:28 |

10 gadi
Reitings 5582
Reģ: 23.11.2014
Es saprotu Tava drauga domāšanu, taču stulbi ir, ka labāk neņem līdzi draudzeni, lai nav, kas "bremzē" nevis, ka atbalstītu Tevi tajā, ka centies iemācīties kko jaunu!
Īsti nezinu vai ir jēga taisīt skandālu, jo īpaši ka pati saki - nav ne pirmā, ne pēdējā reize. Tur tad jādomā plašāk, ja vari ar šādu attieksmi sadzīvot, tad neņem vērā šādas lietas citā gadījumā jādomā cik ilgi ko tādu būsi gatava paciest!
14.02.2018 08:12 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Man tas liekas ļoti jocīgi... ok ja tikai un vienīgi čali brauc, bet tur citi neks meitenes un ne visas ir baigās slēpotājas un logiski katram prasmes atškiras, bet nu redz, tev jāpaliek mājās, jo vinam nepatīk, ka esi iesācēja. Kaut kā jocīgi. Es tavā vietā ha gribētu tad brauktu, saunā ar puišu meitenēm, ka tu arī brauc, pievienojies un ne jau tev drauga atlauju vajag, lai pievienotos abu dzimumu kompānijai. Drīzāk vins grib tevi atstāt mājås, jo nenemt tevi uz veselu izbraucienu tāda atraisnojuma dēl ir jocīgi...
14.02.2018 16:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits