Nedomāju, ka darbā ir problēma.
Es arī reizēm jūtos negurusi, viss riebjas, bet apkārtējiem cilvēkiem (ne tikai darbā klientiem) tēlošu, ka viss kārtībā. Jo vienkārši uzskatu, ka citiem nav nekāda sakara gar manām problēmām un manu slikto garastāvokli. Nav jābojā man diena citiem cilvēkiem, tikai tāpēc ka man slikta diena. Smaidīšu pat cilvēkie, kas uzbāžas uz ielas, pat ja gribēšu viņus pasūtīt 3 mājas tālāk. Jā, tie tuvie ir tie, kas cieš, jo vairs nav spēka tēlot, ka viss ir kārtībā, un neuzskatu, ka pret šiem tuvajiem vispār būtu jālēlo. Tie ir tie, kas vienmŗ ir blakus, tad nu arī pret tiem jābūt atklātiem. Nesūdzēšos, negruzīšos, un neuzkraušu viņiem savas problēmas, bet viņi tak redz, ka kaut kas nav kārtībā, ja neesmu savā ierastajā "es lietoju kaut ko nelegālu, sauksim to par happy pils" garastāvoklī.
Ieteiktu cosmo klasiku - izrunāties. Pateikt viņam kā jūties, ka nepatīk tā sajūta, ka atnākot mājās visas negācijas ir uz tevi. Tev tas nav jāpacieš. Bet tas arī nenozīmē, ka arī mājās viņam būtu jātēlo vispriecīgākais cilvēks uz pasaules, tā pat kā viņš to dara darbā.