Iz pieredzes, piekrītu iepriekšējiem komentāriem, izņemot Rīdzinieces.
Ex aizgāja ar draugiem tusēt, bija iedzēris, uzradās tik pat iereibusi dāma, ļoti uzstājīga, kas un kā sīkumos nebija vēlme iedziļināties, bet šie skūpstījās. Līdz gultai neesot nonākuši, prātiņš kādā brīdī pieslēdzies. Ļoti pārdzīvoju, šķita, ka trūkst gaisa, ko elpot, ieēst nevarēju..runājām un teicu, ka nešķiršos. Bet piedot es nespēju. Vai mana skorpiona daba, raksturs vai kas, pie nopietnākiem strīdiem no manis nāca pārmetumi, ka viņam bijis sānsolis..pa lielam, grauzu līdz pēdējam. Protams, ne jau diendienā, bet aizmirst to nespēju. Tas bija sava veida lūzuma punkts attiecībās un no tā brīža viss bija saļodzījies un plāniem diegiem šūts, kas pēc laika izira. Nespēju sadzīvot ar to un citām lietām, kas kopā saplusojot rezultējās ar šķiršanos.
Vai es nožēloju, ka nepametu viņu jau tajā brīdī, kad uzzināju, ka nokrāpa? Nē, es vēlējos saglabāt attiecības, nevis mest uzreiz plinti krūmos. Vismaz tagad varu sev nepārmest, ka nemēģināju. Esmu sapratusi, ka nespēju tādus lielus pāridarījumus aizmirst. Kļūstu pret cilvēku piesardzīga, nav uzticība.
Ak jā, nebiju slikta draudzene. Nokrāpa, jo gribēja pamēģināt un draugi tak ar tā darījuši - lielisks attaisnojums :-|