Jurists

Reitings 42
Reģ: 29.01.2009
Labdien visiem!
Man ir neliela problēma!Vēlos iesniegt šķiršanās un uzturlidzekļu prasību!internetā daudz lasiju par šo visu,visur atduros pret naudu!Tā kā šobrīd bērnam ir tikai gads,nestrādāju tātad nav arī ienākumu vienīgie ir bērnu pabalsti (11 eur par vecāko un 171 par jaunāko) tie ir vienīgie mūsu ienākumi.par šo naudu nevaru atļauties maksāt juristam,maznodrošināto statusu dabūt nevaru jo esmu precējusies un viņš nevēlas šajā visā piedalīties.Tātad kut griezties lsi saņemtu kādu palīdzību (un vai vispār man tas ir iespējams) ar ko sākt?Ko darīt?
Galva galīgā putrā no šīs visas man nesaprotamās informācijas :-(
28.01.2018 12:03 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
inese, nelasīju visu diskusiju, bet jau pārtinot negatīvie komentāri spiežas acīs - galvenais, neņem tos galvā!
Ja Tev ir apņēmība darboties, lai nodrošinātu savus bērnus un būtu par labu māti arī turpmāk - Tev viss izdosies!
28.01.2018 18:45 |

Reitings 388
Reģ: 19.12.2017
Vai ne, es neiedziļinajos situācijas izklāsta, bet man arī šķiet apsveicami, ka sieviete gatava aiziet prom no nelaimīgas laulības. Ja pacietisies vēl 5 mēnešus, nav teikts, ka nesēdēs vēl 5 gadus, jo "nav jau tik slikti nemaz". Ja ir apņēmība kaut ko mainīt, jādara, kamēr tā ir, manuprāt.
28.01.2018 19:05 |

Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
Vai ne, es neiedziļinajos situācijas izklāsta, bet man arī šķiet apsveicami, ka sieviete gatava aiziet prom no nelaimīgas laulības

Vajag darit, nevis diskutet foruma. Vispar skumji, ka berni defaulta pienakas sievietei, neizvertejot visas situacijas detalas, ta var ari ar visiem berniem uz ielas palikt.
29.01.2018 16:44 |

Reitings 67
Reģ: 23.01.2018
emm. vecāki, radi, draugi nevar palīdzēt tieši finansiālā ziņā? kā arī ar pagaidu dzīves vietu?
31.01.2018 09:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits