Ice cream es briedi ar vienu roku pieveiktu varbūt tomēr ar vienu nē,bet ar abām rokām man būtu neērti viņu kkā sist,jo viņš slabaks liekas/tas,ja es satrenētos,jo agresiju esmu atlaidis man šādas lietas neinteresē/es agrāk uz ielām esmu plēsies,uz spēles likme dzīvība,es jau puika no ielas,kurš parasti skrēja leca pār visiem žogiem bēgot no policijas,tas mairis man nekad nav saistījis nesimpatizē,jo viņam nav tās puikas serdes!viņš salds zefīriņš.Ps man 1.80m es nekad nepretendēju uz stiprākā titulu,jo stiprāki par mani,bet,ja man uz astes uzkāpj nu tad gan jums visiem vāks!tad tur pretī varat būt 2 metri vai pat usiks ar 1000 diplomiem,man tie goda raksti neko neizšķir es neklanos citiem!esmu jaguārs un man uz astes nav jākāpj.mairis saldais jēriņš viņam ir nesliktas dotības,bet viņš iekšēji vājš,baidās un cilvēks jau ir viņa domas. ./es viņu nenosodu par kaut ko kļūst laika gaitā izveidojot sevi.viņam šajā cīņā galīgi nebija iekšā kā virpār netrenējies 12minūtēs izlādēties tas par traku,un 24min tur paveicās viņam,ka negulēja uz grīdas.