Sveikas meitenes ,
Nezinu ka šobrīd rīkoties , pirms vairāk ka nenes iepazinos ar puisi (patiesība esam pazīstami vairāk ka divus gadus ) , bet bija darba Ziemassvētku pasākums , satikāmies , pavadījām jauki vakaru kopā .. domāju tas bija tikai viens vakars , pāris dzērieni kopā un viss ... bet vīns man saka rakstīt , sākam sarakstīties , satikties pirms divām nedēļām vīns man jautāja vai gribu būt viņa draudzene, ea, protams , piekritu un biju ļoti laimīga un viss tiešām bija ka sapni, laimīgi un kopā jūtamies tik labi un brīvi , brīvdienas kopā pavadījām , iepazīstot viens otru ... jāpiemin , ka vīns bija attiecības četrus gadus un izšķiras dēļ manis . Teica , ka viņam jau 7 mēnešus nav bijušas laimīgas attiecības , un pēc tam , kad saticis mani , sapratis , ka grib izbeigt to un sākt visu no jauna ar mani .. un te pēkšņi pēc pavadītām brīvdienām kopā , vīns man pasaka , ka šobrīd jāpiebremzē viss ir un vīns negrib būt ar mani kopā , viņam ir jūtas pret mani, grib būt kopā , bet tai paša laika negrib , jo nespēj aizmirst savu bijušo.. esmu ka izsista no sliedēm , joprojām sazināmies , sazvanāmies un darba tiekamies , runājamies ... man vīns tiešām nozīme daudz , un es esmu gatava uz viņu gaidīt , kamēr vīns sapratis , ko grib no dzīves , vai grib būt ar mani vai grib sākt jaunu dzīvi ... bet negribu sevi vēl vairāk sāpināt ... bet gribu būt ar viņu .. ko man darīt , ka pierādīt , ka vīns būs laimīgs ar mani un viņam nav ja gremdējas atminas par viņa ex ..