Sveikas dāmas! (l) Kā jums klājas? Kas jauns? Tā kā esmu atgriezusies darbā, tad nesanāk laiks vispār te iegriezties, bet esmu ļoooti priecīga, ka esmu atpakaļ darbā. 8-) Un vispār es jau gaidu pavasari(l)(l) Mīļu sestdienu!
Gribētos lai būtu tikai SestDiena.. 8-) bet izskatās ka ņemšu slimības lapu un turpināšu veseļoties vēl jaunedēļ. Organisms citādi pieteicis protestu. Čau! Gribu pankūkas gultā, bet nav kas izcep un atnes :-D:-D
Mademoiselle! tu gadījumā neesi PII audzinātāja? Kā tas iznāk, ka savus bērnus audzināt negribas, bet citus gan? Man ir viena paziņa tāda, savs mazais nepilnus 1,5 gadus maziņš ir dārziņā, bet auklē citus bērnus :'-((t)
Es vakar, ņemoties pa māju, izdzēru 4-5 kafijas krūzes. Naktī sirds klopējās, bija slikta dūša un nāca reiboņi, kā arī bezmiegs. Būs laba mācība. Šorīt esmu neierasti agri augšā. Un labi, ka tā, jo darbu daudz.
Līdz mazākās meitas pirmajai dzimšanas dienai ir palicis mazāk kā mēnesis, un man bija 0 ideju, tagad atvērās ballīšu čakra un idejas sāka birt viena pēc otras, un es nespēju apstādināt smadzenes, traka sajūta, vēl jo vairāk,ka es reāli apzinos, ka neko no tā nepaspēšu :-/
Chikitita, es strādāju dārziņā, bet neesmu audzīte, un man bija 2 BKA pēc kārtas, es reāli vairs nespēju mājās, un darba stundas man nav tik garas, lai es būtu tik ļoti prom no ģimenes, man sanāk laiks visam. Lielā bd un mazajai ir jauka auklīte. Un ne visu nedēļu ;) Mums viss ir sabalansēts.
Labrīt! Man arī visas dienas brīvdienas, bet kaut kā tomēr zināju, ka šodien nav sestdiena :-D 7heaven, tu vēl 2in1? Man pieķērušās iesnas, deguns pilns kā jūra. Dzeršu tējas, neko citu jau laikam baigi nevar. Varbūt šodien aizbrauksim uz kādu muzeju ar bērnu, pēdējā laikā pēc Grēviņas iniciatīvas populāra izklaide bērniem :-)
Labrīt, tiešām žēl, ka jau svētdiena nevis sestdiena, bet arī šodien solās jauka diena. Vakardiena bija superīga, vakarā iemigu kā zīdainis ( es gan katru vakaru ātri iemiegu).šodien uz bērnu koncertu,žēl, ka vakarpusē, bet neko darīt. Jauku dienu meitenes! (l)
Ahh, un es jau noticēju, ka šodien ir sestdiena. :D
Kā tas iznāk, ka savus bērnus audzināt negribas, bet citus gan?
No kurienes vispār tādi teksti nāk? Bet paskatoties kas to rakstīja, jautājumu vairs nav. --- Aizvedu vīru uz pilsētu, jāpaēd brokastis un jāiet tīrīt sniegs. 8-)