meklējam mārketinga menedžeri 5 mēnešus. visādi nāk uz intervijām, viens grib mājās strādāt, otrs grib 1000 eur, trešajai pieredze ir tikai restorānā.
Un, vispār tas nav godīgi, ja māsiņa slimnīcā saņem minimālo algu un vajag rauties par 2 darbiem, lai savilktu galus kopā, bet te kaut kādas biroja žurkas grib 1000!!!
Pastāsti, kā man, kā darba devējam, zināt, kas tev ''podā'? Kapēc man izvēlēties Tevi, ja Jānis to jau ir darijis un man tikai japarāda uzņēmuma specifika?Tu pati jau atbildēji uz savu jautājumu.
meklējam mārketinga menedžeri 5 mēnešus. visādi nāk uz intervijām, viens grib mājās strādāt, otrs grib 1000 eur, trešajai pieredze ir tikai restorānā. Algas visi grib no pirmā mēneša virs tūkstoša, un pienākumus maz.Nebūt visiem nav tik augstas prasības. Bet vispār Tu varētu pastāstīt, kādi pienākumi slēpjas aiz tā daiļskanīgā nosaukuma mārketinga menedžeris. :)
Tas ir normāli ka par tādu darbu prasa vismaz 1000 mēnesī
1)nu un kas tur slikts, kāpēc cilvēkam visu laiku jāsēž birojā no 9-17, ja mājās to var dažās stundās izdarīt un pienesums ir vienāds
2)nekas neparasts
3)labi šo var nepieņemt, jo nav gana labas pieredzes
bet nonākam pie secinājuma ka problēma nav cilvēkos bet gan atalgojumā, izdari secinājumus.
Ko tāds dara??? Nekad neesmu sapratusi???
Un, vispār tas nav godīgi, ja māsiņa slimnīcā saņem minimālo algu un vajag rauties par 2 darbiem, lai savilktu galus kopā, bet te kaut kādas biroja žurkas grib 1000!!!
Atvainojos, par rupjo komentāru, bet tā viņš ir!!!
Nebūt visiem nav tik augstas prasības. Bet vispār Tu varētu pastāstīt, kādi pienākumi slēpjas aiz tā daiļskanīgā nosaukuma mārketinga menedžeris
Pastāsti, kā man, kā darba devējam, zināt, kas tev ''podā'? Kapēc man izvēlēties Tevi, ja Jānis to jau ir darijis un man tikai japarāda uzņēmuma specifika?
Tu pati jau atbildēji uz savu jautājumu.
Darba līgumus, rīkojumus nekad nav taisījusi, nerunājot vēl par visu pārējo, ko dara HR. Nu un algu grib 800 neto. Par ko uzņēmumam maksāt tādu ciparu baltai lapai, kas jāapmāca!?Un tie superpieredzējušie politiķi, juristi, būvnieki un ārsti jau ir viskolosālākie cilvēki. Tas jau nekas, ka valsts praktiski vairs nepastāv, likumos vispār nekas nav ierakstīts, mājas brūk kopā un cilvēki gandrīz atstiepj pedāļus ārstu nolaidības dēļ. Bet toties visi ir ar izglītībam un pieredzi. Malači! :D