Ir problēma jā. Visvairāk ar augsti kvalificētu darba spēku un mazkvalificēto. Mazkvalificētais darba spēks, kas atnāk uz interviju un paprasa 700e+ uz rokas. Ok, kāda Tev pieredze- 1. variants-maksimā krāvējs, firmā x apsargs. 2. Mācījos,nepabeidzu. Tikko atbraucu no anglijas meklēju darbu. 3. būvniecībā 3 mēnešus, gaterī 3 mēnešus, pārdevēs 2 mēnešus.... Par ko maksāt 700e??? Labi, sarunā pārbaudes laikā 400e. Pierādīsi sevi kā labu darbinieku pēc pārbaudes laika maksāsim 600e+ Un tālāk: 1) Bieži aizmūk paši. 2) Nav derīgi un tiek atbrīvoti. Reti kurš parāda sevi par labu darnbinieku. Bet uzņēmumam viņš ir jāapmāca, pirmās dienas, nedēļas viņš nekādu lielo labumu nedod. Izglītība nav, pieredze nav, attieksme nav un vēlas 700e+... Man pat ir CV reģistrs, Jūs nosmietos cik skumjš fails tas ir. (t) Neviens labs darbinieks nepaliks nepamanīts. Normāls uzņēmums zin cik vērtīgs tas ir. Bet ir jāapzinās sava tirgus cena un nevar čīkstēt, ka Tev maksā 500e ja neesi vairāk vērts. Ja esi tad runā ar vadību vai meklē ko citu, un tici man, ja būsi tā vērts, Tu dabūsi gan pielikumu, gan jaunu darbu atradīsi viens divi.:-) Mani kaitina ka čīkst tie, kas vairāk nav vērti.