skudrulācis, cik saprotu, Tev patīk konkrētas un piezemētas lietas:-), respektīvi, lai viss ir skaidri un saprotami...
Bet mēģināšu paskaidrot manu domu par fetišu un šo tēmu:
Šajā gadījumā nedomāju to par kādu ķermeņa daļu vai citu tīri fizisku izpausmi, bet tieši izjūtu un emociju līmenī. Ja palasa sieviešu žurnālus un citu pieejamo informāciju masu medijos saistībā ar orālo seksu, rodas sajūta, ka sieviete, kura nemāk vai negrib orāli apmierināt vīrieti, vīrieti arī nav pelnījusi:-D. Šajā sakarā daudzām sievietēm rodas kompleksi gan tiešā, gan pārprastā nozīmē. Ja pieņemsim, ka autore ir šo tēmu upuris un, pieņemsim, ka papildus viņai ir izmisīga vēlme pēc tā, lai viņas vīrietis viņu apbrīno, tad, ņemot vērā augstāk minēto, doma sekojoša - ja es savu vīrieti visu laiku gribēšu, īpaši tieši tā, kā varbūt to nedara citas sievietes, tad viņš mani dievinās (šis, protams, visdrīzāk ir kaut kādā zemapziņas līmenī, nedomāju, ka autore pati to sev būtu formulējusi). Tātad ar savu it kā vēlmi, viņa aizvieto kaut ko citu, piemēram, kādu savu kompleksu, kur viņai liekas, ka ir nepilnīga vai, ka nespēs vīrietim sniegt to ,ko viņš grib. Tādēļ, man liekas, ka fetišs būs piemērotākais vārds, jo alternatīvas - apsēstība vai psiholoģiska problēma drīzāk tikai maldinātu attiecībā uz manu domu:-)