Ko tu un tavs vīrietis domā par tavu nodarbošanos, darba vietu, kad pabeigsi mācības, ja paliksi dzīvot Rēzeknē? Respektīvi, vai tiešām viņš tevi uzturēja un tu mācījies savu profesiju, lai pēc tam strādātu Rēzeknes Maximā vai nezinu, par biroja sekretāri mazā ofisā? Ja viņš tā apmēram to redz, tad es pajautātu, kāpēc iepriekš neko neteica, kāda jēga tad vispār bija šīm mācībām un tevis uzturēšanai (+var piebilst klāt, ka tāpat nāksies viņam nest lielo mamutu, jo cik nu var nopelnīt darot sīkos darbus mazpilsētā). Tāda gadījumā es tavā vietā no viņa ietu prom. Es nevēlētos iet uz darbu ar riebumu un tā visu dzīvi nodzīvot, zinot, ka ir lielāks potenciāls.
Ja viņš tavas studijas uzskatīja par hobiju un neliek tev iet pie kases strādāt (tēlaini izsakoties), bet gatavs tevi turpināt uzturēt, tad padomātu. Iespējams, ir kaut kas, ko vari darīt Rēzeknē un kas tev vairāk būtu kā hobijs vai to, ko tu darītu ar prieku, vai kas kaut kā saskan ar tavu izglītību. Iespējams, ir variants turpināt izglītoties vai izpausties radoši vai tml. Varbūt var atrast darbu tuvākajās pilsētās (un tu tur vari nokļūt ar mašīnu) vai darbs no mājām. Grūti teikt nezinot tavu studiju jomu, bet nu respektīvi, tāda laimīgas mājsaimnieces dzīve, ko uztur vīrieša lielais mamuts. Šādā formātā man personīgi tas varētu būt pieņemami, bet tas kā kuram.
Nu un pēc atbildes, kā viņš iedomājas jūsu dzīvi pēc tavu studiju beigām, ko viņš ir iedomājies - ko darīsi tu, kāds būs jūsu budžets utt tad arī skatītos un runātu. Galējā variantā pamestu.