Nu atkarībā, kas par situāciju, kas par cilvēkiem, kādu iespaidu jāatstāj.
Parastos gadījumos trenuškās vai mājas apģērbā varu aiziet uz lielveikalu. Nesen gāju pastaigā paelpot svaigu gaisu ar trenuškām, kas bija ievilkti garajos zābakos, paskats bija jocīgs. Uz darbu, kas it kā ir formāls, ģērbjos diezgan neformāli, bet tā, lai ērtāk (bet arī smuki). Pirmajā darba intervijā un, ja darbs tiešām prasītu formālu apģērbu, vilktu to. Uz randiņiem, ja ietu, censtos nepārspīlēt, kādu kleitu un tā, bet netaisītos divas stundas.
Vispār man ir tā, ka liels slinkums taisīties. Man patīk, kā izskatos uzkrājusies, bet nemāku vai ja sanāk, tad nepārāk labi, prasa ilgu laiku, tā kā to nedaru. Tāpēc man ir šis tas mākslīgs sejā (un nagi), bet nevaru saņemties nekam vairāk (piemēram, lūpu tonēšanai vai kā tas saucas), nezinu, ir vērts vai nav vērts. Tāpat zinu, ka uz solāriju jāiet, bet slinkums, pasmērēju paštonējošo.
Par uzvedību ir gan vairāk tā, ka uztraucos, ka kaut ko nepareizi izdarīšu. Diemžēl izeju atradusi neesmu. Vienīgais, ja uzlieku visām mīksto, tipa, nu un kas, ka atlaidīs, šis darbs tāpat nav labākais utt. Bet nav jau pārāk laba opcija tā domāt, manuprāt.