Joks. Tas nav nekāds neķītrais, bet piedāvājums gan ir. Es piedāvāju jums nobildēties kopā ar mani pus profesionālajā fotosesijā (piemēri ir manā tematā par fotosesijam).
Prasības ir sekojušas:
- tev ir jābūt koptai
- tev ir jābūt starp 20 un 30, jo man ir 25 un es negribētu izskatīties pēc pedofila, bildējoties ar pavisam jaunam meitenēm, kā arī negribu vulgārus foto, kur es izskatītos pēc alfonso
- augumam nav nozīmēs – ja esi garāka, tas ir pat labi, jo es zinu, kā to var smieklīgi apspēlēt
Bildēties varām vienā no diviem formātiem: tēlot vai nu vecus labus draugus vai pārīti – kā tu pati gribi. Jebkurā gadījumā skūpstīties vai kaut ko intīmu darīt NEVAJADZĒS. Tā kā nekāda kompromata nebūs. :)
Vēl ir svarīgi, lai jums būtu kāds apģērbs (kailām arī var, bet tomēr labāk nē :D). To ir jābūt pietiekami daudz, lai varētu sastādīt vismaz 3-4 tēlus – jo vairāk, jo labāk. Apģērbus NEIZMAKSĀJU – tikai fotosesiju.
Ko gūsti tu:
- apmaksātu fotosesiju
- jaunu pieredzi tēlošanā un bildēšanās
- jaunas bildes dažādos ampluā
- vienkārši jautri pavadi laiku
Par sevi varu piebilst tikai šīs lietas: es varu atšķirt darbu no privātās dzīves, tāpēc no manas puses nebūs nekādu uzbāzīgu piedāvājumu aiziet pēc tam uz kino utt. Bildes es izlikšu sociālajos tīklos, bet es nerakstīšu nekādas dumjības, ka esam kaut kāds pārītis vai tam līdzīgs. Vienkārši uztaisīsim draudzīgo fotosesiju bez jebkāda konteksta. Un ja būs velēšanas uztaisīt tieši „couple photo”, tad varām notēlot arī to – tas ir jau pēc jūsu izvēles.
Bet galvenā doma ir tāda, ka es satikos ar vecu labu draudzeni un mēs izdomājam kaut kā kopā pavadīt laiku (uzspēlēt galda spēles, paslidot, aiziet iedzert kafiju utt.). Kā vienkārši draugi un tikai... :-)