Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Darba balles un ballītes

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Sveikas!
Vēlos nedaudz smelties iedvesmu darba pasākuma organizēšanai.
Vai Jūsu darbavietās tiek rīkoti ikgadējie pasākumi? Vai tos apmeklējat, un kāpēc jā vai nē?
Kādas ir labākās atmiņas no darba ballēm?
Un ko Jums noteikti nepatīk darīt korporatīvajos pasākumos?
Varbūt atmiņā palikusi arī kāda interesanta aktivitāte, droši padalieties!
Tiek plānots darba pasākums nelielam kolektīvam, visa "oficiālā" puse tā kā būtu gatava, bet mazliet pietrūkst ideju to jautro, atmiņā paliekošo aktivitāšu ierosināšanai..
12.12.2017 21:04 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Labākais līdz šim ir bijis korporatīvs spa.Tieši tas,kas bija vajadzīgs. Kā arī vakariņas restorānā un biļetes uz Eda Šīrana koncertu.
Daudz visādu ballīšu bijušas,nekas tāds nav palicis prātā,eju lai satiktu kolēģus ar kuriem ikdienā netiekos.Un paēst un padzert.:-D
12.12.2017 21:06 |

Reitings 790
Reģ: 05.01.2016
Uzraksti personīgi, ir pāris lietas, kuras manā kolektīvā aizgāja uz "urrā". :)
12.12.2017 21:39 |

Reitings 790
Reģ: 05.01.2016
Un jā. Apmeklēju/daļēji organizēju darba pasākumus.
12.12.2017 21:39 |

Reitings 610
Reģ: 04.03.2017
Organizēti tiek, bet reti kurš apmeklē, es neapmeklētāju skaitā. Neesam ar kolēģiem tik saliedēti, lai kopā izklaidētos.
12.12.2017 21:41 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Man darbā 2x gadā tiek organizēti pasākumi no priekšniecības puses, parasti tas ir teātris un pēc tam ballīte ar līdz rītam kādā viesu namā. :) Ļoti patīk šie pasākumi, ar visiem kolēģiem ir foršas attiecības :) Un neskaitot šos pasākumus, ir vēl dažādas sporta spēlēs vasarās, medības ziemā, bet tad visiem iestādes darbiniekiem, nevis tikai mūsu nodaļai. Bet tā kā esam patiešām forši cilvēki tur novākušies, pasākumi vienmēr ir izdevušies :)\
.
Un papildus arī paši, darbinieki, organizējam pirts pasākumus vai ko tamlīdzīgu, parasti gan bez priekšnieka :D bet šad tad pievienojas
12.12.2017 22:05 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Tam jau tos pasākumus rīko, lai kolektīvs saliedētoes, ne? :D
Cik dzirdu apkārt, pēdējā laikā tiek piedomāts tas, lai jomām, kas ir vairāk intravertu vai vairāk ekstravertu pārstāvētas, būtu atbilstošs pasākums. Piemēram IT kompānijai orientēšanās, nevis balle ar dejām utt :)
12.12.2017 22:15 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Ļoti labprāt apmeklēju pasākumus visās darba vietās, kurās esmu strādājusi, izņemot supersportiskos - nepatīk slēpot; iet vairāku dienu pārgājienos un laivot patīk, bet ne ar kolēģiem. Bet visas "dīvānballītes" - pasēdēšanas, restorānus, suši gatavošanu, kino, operu, SPA, to visu apmeklēju. Ļoti žēl, ka mans darbs, kas šogad kļūs par nu jau "bijušo" darbu neko tādu nerīko. Mēģināju ierosināt, nekādu atsaucību neguvu.... Tāpēc arī darbs kļūst par "bijušo" (ne jau tāpēc, ka nav pasākumu, bet gan slikti saliedēta kolektīva un neveselīgas vides dēļ). Ar nepacietību gaidu savu pirmo ballīti jaunajā darbā šo ceturtdien. :-) Domāju, ka būs forši. Man ir svarīgi labi iejusties kolektīvā, citādi ir grūti pastrādāt.
12.12.2017 22:25 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Es uz tādām ballītēm/pasākumiem neeju vai vismaz cenšos neiet, jo uzskatu to par laika "izmešanu". Uz pāris ballītēm esmu bijis un tagad korporatīvais pasākums man asociējās ar cilvēkiem, kuri lieto alkoholu lielos daudzumos un dejo skaļas mūzikas pavadībā.
Kādas ir labākās atmiņas no darba ballēm?

Pēdējo reizi, kad biju tāda veida ballītē, mēs izdzērām viskija kasti. Atceros ka vēlāk dejoju ar kolēģi, un vienā brīdī mēs uzkritām uz galda(drīzāk es uzkritu uz galda un meitene man virsū), galds salūza, mēs nokritām uz grīdas un daļa no "paikas", kura atradās uz galda, uzgāzās mums virsū. Až kauns ko tādu atcerēties. :-D:-D
12.12.2017 22:57 |

10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 29.01.2009
Eju un apmeklēju. Man ir ļoti svarīgi, ka ir labas attiecības un foršs kolektīvs.
Visforšākās atmiņas no tiem pasākumiem, kur ir bijis kāds stāsts apakšā: vai masku balle, vai konkrēta tēma. Vai kādas aktivitātes: kartings, boulings utml.
12.12.2017 23:06 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits