Labi, tā arī būt – pastāstīšu jums vienu atgadījumu, kas man reiz notika naktsklubā. Vienu vārdu sākot, biju aizgājis uz klubiņu, lai padejotu. Pamanu, ka viena meitene man piedejo. Un man tajā brīdi rokās bija rums ar kolu. Es padomāju-padomāju un atdevu viņai pusglāzes. Vēlāk viņa aizgāja ar draudzeni uz smēķētavu. Čoms sāka: „bļe, vecīt, tā bitch grib seksiņu, nebremzē”. Es viņu paklausījos un aizgāju arī uz smēķētavu kaut gan pats neesmu smēķētājs. Nu un tur tā meitene sēž. Es pie viņas pienāku un mēģinu aizvilināt uz deju grīdu. Tā kā viņa nebija viena, es paprasīju čomu lai viņš novērš draudzenes uzmanību.
Nu un tālāk bija tā: mēs ar to meiteni izgājām uz deju grīdas, atstājot manu čomu un viņas draudzeni smēķētavā. Sākam dejot, bet atsevišķi. Tad pēc īsa brīža es paņēmu viņas roku savējā un tā uzreiz mani pietuvināja klāt un pati sāka skūpstīt. Pēc tam es taustīju viņas dibenu un pupus. Viņa, savukārt, sāka berzties ar savu pelmeņu ap manu banānu. Pēc tam sākas french kiss ar kodieniem lūpās. Bet tā ka es slikti skūpstos… pēc piecām minūtēm viņa pateica, ka vajag iet atpakaļ, jo mūs gaida viņas draudzene.
Mēs atgriezāmies atpakaļ un es piegāju pie čoma lai palieloties. Bet tās meitenes pa to laiku satika kādas savas draudzenes un aizgāja prom. Te nu bija… Es jau domāju, ka mums būs karsts seksiņš un es beidzot zaudēšu savu nevainību. :( Anyway, priekš kam es pastāstīju šo visu? Viss ir ļoti vienkārši.
Jā, es iedevu tai meitenei pusi no sava kokčika. Bet vai viņa ir mauka? NĒ! Jo viņa man pār to atļāva gan pataustīt savu dibenu un pupiņas, gan pati paberzējas ar savu vagina pret manu cock un pluss vēl mums bija french kiss! Bet tas nolāpītas konsumenes nekad to neatļautu, pat ja tu tām visu bāru nopērc! Vienīgais žēl, ka neiznāca seksiņš… :( Bet katru reizi, kad es par to atgadījumu atceros, man uzreiz uznāk stojaks!
Tā kā mana doma ir sekojoša: manuprāt, maukas ir tās, kuras tikai ņem un neko nedod pretī. Tās, kuras staigā ar tevi pa desmit randiņiem un turpina dod cerības, ka jums viss būs, ka seksiņš gan jau ka būs! Tās, kuras nemitīgi rakstā tev sociālajos tīklos, bet uz piedāvājumu satikties un pārgulēt nereaģē! Tās, kuras tērē tavu enerģiju un laiku. Lūk tas ir gan MAUKAS ar lielu burtu.