Bet nu es vairs neticu ka 30 gadīgu vīrieti, normālu vīrieti nopietni var interesēt 18 gadīgs skuķis...lai cik "nobriedusi" un pieaugusi itkā būtu. Nu normālu veci tiko pilngadību sasniegusi un vidusskolu beigusi (ja beigusi) čikse neinteresēs...ja nu vienīgi pats vēl ir galīgā bērna prātā, vai vienkārši grib ņemt priekšā jaunu miesu.
Bet nu es vairs neticu ka 30 gadīgu vīrieti, normālu vīrieti nopietni var interesēt 18 gadīgs skuķis...lai cik "nobriedusi" un pieaugusi itkā būtu. Nu normālu veci tiko pilngadību sasniegusi un vidusskolu beigusi (ja beigusi) čikse neinteresēs...ja nu vienīgi pats vēl ir galīgā bērna prātā, vai vienkārši grib ņemt priekšā jaunu miesu.
Kāpēc tu par to uztraucies?
A ja nu viņš gribēs vel jaunāku? 0.0
10 gadi tiešām nav tik daudz, un vienmēr no visa būs izņēmumi, bet 18 gados vairumam ir starpposms starp pusaudža gadiem un pieaugušā statusu. Nezinu, kas tur var būt saistošs 30 gadīgam vīrietiem, ja ne svaigs dupsis.
Katram jau sava pieredze. Mans ex bija 12 gadus vecāks. Iepazināmies kad man bija 17. 3 gadus kopā noturējāmies
Man ar vīru ir 15 gadu starpība.
Man ir divdesmit gadus vecāks vīrietis