Kad vēl strādāju birojā, ņēmu kastītē līdzi dažādus dārzeņus - tomātus, gurķus, puķkāpostus, papriku, redīsus utml., kurus uzreiz pirms ēšanas aplēju ar grieķu jogurtu. Vēl ēdu apceptus vistas filejas gabaliņus ar ķimenēm, piekožot maizīti un kādu darzenīti. Esmu gatavojusi arī makaronu salātus (vārīti makaroni + dārzeņi + mērcīte + pēc vēlēšanās gaļas gabaliņi). Lavašu ar dažādiem pildījumiem, viltotā zaķa šķēles, mazas kotletītes, rasolu, pelēkos zirņus ar speķi, graudu sviestmaizes. Ja bija īsā diena, pietika ar kliju paniņām, banānu un sauju riekstu. Jāatzīmē, ka visu vienmēr ēdu aukstu, dažreiz gan pagrēkoju ar sausajām zupiņām.