Ui, sāksim ar to, ka Tavā gadījumā ņemt bīglu būtu ļoti neprātīga rīcība. Bīgli, kā jau te rakstīja, ir ļoti aktīvi. Patiesību sakot, ari diezgan nepaklausīgi. Tev kā suņu audzētājai-iesācējai tas varētu būt liels pārbaudījums. Rēķinies ar visu iespējamo, ja paņemsi bīglu - sagrauztām lietām, visticamāk jebkas, kas karāsies kaut kur uzlikts (drēbes, aizkari, galdauti) tiks plēsts un rauts lejā, aizmirsti par zeķubiksēm (vismaz kucēna vecumā) - lēkā kā traki. Un curāšana un kakāšana, kā jau meitenes te minēja, ir reāla lieta - kucēna periodā pieķēzīts būs viss dzīvoklis, vēlāk rēķinies, ka tev tiešām vairākas reizes dienā, jebkuros laikapstākļos būs jāiet ar suni ārā un vēl pēc viņa jāvāc izkārnījumi. Ar lielāko daļu šo lietu jārēķinās ar jebkādas šķirnes suni, bet bīglu gadījumā būs tiešām traki :D
Mans personīgais viedoklis ir, ka ņemt lielu suni dzīvoklī ir neprāts. Man kaimiņos dzīvo liels suns un tas suns gaudo, kad saimniece nav mājās. Gaudo tik ļoti, ka biju spiesta mainīt darbu, lai miega režīms sakristu ar suņa saimnieces mājās būšanas režīmu, jo gulēt laikā, kad saimniece nav mājās un suns gaudo, nebija iespējams. Riešana jāpacieš regulāri. Vienu vārdu sakot, pilsētā ir jāņem vērā, ka mājā Tu nedzīvo viena un, ja ir plānas dzīvokļa dienas, tad Tavs suns var reāli bojāt dzīvi kaimiņiem. Mazāki suņi kaut kā labāk jūtas dzīvokļos, cik esmu novērojusi paziņu lokā.