elzaelza, manā gadījumā šī visa aizraušanās ar dārzeņiem un tamlīdzīgiem produktiem nāk no bērnības, līdz ar to nav tā, ka lietoju uzturā tādus produktus ar domu uzturēt sevi formā. Pamatskolas laikā (8.-9.klase) klasē sākās apsaukāšanās un psiholoģiskais terors, jo klasesbiedrenes, skatoties uz mani, vienmēr izkliedza tādas replikas kā "Skelets!", jo priekš saviem gadiem biju tieviņa, smalciņa. Respektīvi - ar svaru man nekad nav bijušas problēmas. Drīzāk tieši pretēji: ir bijuši brīži, kad metas melns gar acīm, jo, lai gan ēdu pietiekami, svars ir nepietiekams. Ikdienā mīlu gan vīnu, gan alu iedzert, gan vakaros ceptas tostermaizes ēst, bet tik un tā, tā teikt, labumā neiet. :D Pat priecātos, ja svars būtu mazliet lielāks, bet neko darīt...
Bet jā, tas tiesa. Man, kā cilvēkam, kuram dārzeņi skaitās našķi, viegli runāt, bet pilnībā saprotu, ka ir cilvēki, kuri tos ne acu galā nevarēs ciest. :)
Katrā ziņā, paldies Tev par komentāriem! Ļoti noderīgi, jo ne tikai liek pašai, tā teikt, paskatīties no malas uz savu ēdienkārti, bet arī sniedz informāciju par kuru iepriekš nebūtu interesējusies! Gribēju Tev vēlēt jauku vakaru, bet nu, skatoties pulkstenī, drīzāk jāsaka - lai jauka nakts un saldi sapņi! :)