Naksnīgais sveiciens visām/visiem, kuri lasa šo tēmu! :)
Šonakt, ierakstot savu komentāru tēmā par Rīgas klubiem, aizdomājos par to, cik bagātas ir manas atmiņas par dažādām, sev ļoti mīļām un tuvām vietām Rīgā.
Sapratu, ka ar katru no šīm vietām saista atmiņas, kuras nekad neaizmirsīšu. Atceros kā Rocabilly aizvadītas garas, dvēseliskas sarunas, kamēr apkārt dejo piedzērušies metālisti; kā Alā dejotas tautas dejas; kā Depo kopā ar draudzeni dejots uz bāra letes; kā Rokkafejnīcā sanācis iepazīties ar vislabākajiem cilvēkiem, kamēr ar draudzeni, pārsalušas pēc Vērmanes dārzā notikušā Skyforger koncerta, sildījāmies ar kokteiļiem; kā HHC tumšā ziemas dienā, kad ārā tikai snieg un snieg, un nav neviena apmeklētāja, divatā ar bārmeni sanācis dzert alu. Atceros arī par aizvērtajām vietām. Atceros kā Rock'n'Riga piedzīvotas vienas no skaistākajām manas dzīves naktī; kā Spīķeru kvartālā esošajā bārā Ziggy dzirdēti vislabākie dzīvās mūzikas koncerti; kā Pārdaugavā esošajā Vinilbārā notestētas visdažādākās alus šķirnes; kā Corsairs Rock Cafe bārā, kurā bija mūžīgi lipīga, alus nolieta grīda, iepazinos ar skinhediem, kuri vēlāk kļuva par manu aizmuguri un, līdz pat šai baltai dienai, nav ļāvuši mani apbižot vai aizskart. Atceros bāru Skābene, kurā esmu glābusies no vientulības, pļāpājot ar bārmeņiem. Atceros veco Leningrad, kurā tika aizvadītas skaistas dienas un tikpat skaistas naktis. Atceros ex Celsiju (Zapte), kurš bija pirmais bārs, kuru apmeklēju, ierodoties Rīgā. Un vienmēr, vienmēr manā prātā paliks GreenWood bar - vienmēr atcerēšos skaistās vasaras pēcpusdienas, sēžot āra terasē, malkojot aukstu alu un uzsmaidot garāmgājējiem.
Tādas, lūk, ir manas atmiņas, kuras saistās ar konkrētām vietām, konkrētiem dzīves posmiem. Bet kādas ir jūsu? Kuras ir tās vietas (klubi, bāri), kuri palikuši jūsu atmiņā, un - kāpēc? Man būtu intereanti palasīt. Kas zina, varbūt reiz, kādā savas dzīves posmā, mūsu ceļi ir kaut kur krustojušies, tikai neesam to zinājušas. :)