Mana gaume gan jau nederēs, jo klubus neapmeklēju, kā arī mūzikas gaume man ir mazliet cita, bet nu, ja jau tāda tēma radusies, varbūt kādam citam cilvēkam noderēs. :D
Kad vēl dzīvoju Latvijā, mīļākās vietas bija pārsvarā bāri, jo nepatīk klubu atmosfēra. Mīļas vietas -
Rocabilly, Rokkafejnīca, Ala, HHC, Depo. Ļoti patika vecā Leningrad. Jaunajai arī nav ne vainas, bet priekš manis vairs nav tā atmosfēra, kāda bija vecajā. Ļoti mīļa vieta bija ex Celsijs. Jaunajā nosaukumā - Zapte. Tiesa gan, dzirdēju, ka laikam esot aizvēries. Protams, žēl, ja tā. Vēl patika Skābene, bet par to vai tāda vieta vēl pastāv, arī neesmu lietas kursā. Pārdaugavā - Vinilbārs. Ā, un pati, pati mīļākā vieta - GreenWood bārs. Atmiņas, atmosfēra - tas viss kopā rada to lielo pieķeršanos konkrētajai vietai. Pilnīgi sakārojās teleportēties un attapties Latvijā, vasaras vidū sēžot GreenWood āra terasē, malkojot aukstu alu. :)
Vēl, domājot par šo tēmu, atcerējos tādu vietu kā Rock'n'Riga, kas bija mans numur 1 bārs, jo nu jā... tas bija trakoti, ellīgi, briesmīgi foršs laiks, kurš tika tur pavadīts. Kad bārs aizvērās, likās, ka noslēdzies viens manas dzīves posms. Bija forša vieta Maskačkas pašā sākumā - bārs Ziggy. Dzīvā mūzika, forša atmosfēra un telpas. Arī aizvērās. Un tad bija viena crazy vieta ar nosaukumu Corsairs Rock Cafe, kur tusēja alternatīvie cilvēki kopā ar skinhediem, grīda mūžīgi bija lipīga dēļ izlietā alus, bet es, pateicoties savām komunikācijas spējām, biju skinhedu barā kļuvusi par teju vai mūzu, līdz ar to nekad nebaidījos tajā vietā atrasties viena, zinot, ka man ir mana aizmugure. :D Ak jel, bija tādi labi laiki... Reizēm pat žēl, ka nevaru kaut uz brīdi tajos atgriezties, jo tomēr bja taču tik sasodīti forši - būt jauna, trakai un just, ka pie kājām teju vai visa pasaule. :)