Sveikas. Ar draugu nolēmām pārtraukt smēķēšanu, bet, kā jau visur tiek minēts, pēc pašu gribas nevis, kad kāds Tev liek to darīt, man pašai atkarības nav, kāpēc tā domāju, jo man nesmēķēt grūtības nesagādā. Arī pēc visa tā, neatsāku. Tad nu gaidīju, kad draugs nobriedīs, gaidīju pusgadu vairāk. Tika uzsākts zāļu kurss, pēc apmēram 3 nedēļām, paciņa, vairs netika aiztikta. Tagad varu teikt,kad nesmēķēts tika pusotru mēnesi. Sekas, stresa līmenis augšā, gluži tāpat kā svars, vairākkārt izteicu,ejam uz zāli izliksim tur to visu, uz ko saņēmu, tagad nē, bet pats pāris nedēļas trenējās pa māju, bet pārstāja. Atbalstīju un uzticējos, daudz runāju brīžos, kad viņš teica, izjūtot vēlmi uzpīpēt, bet tā vēlme bija, jocīgas izjūtas krūšu daļā. Pats saprata, kad prāts spēlē trikus. Mums arī ir pēdējo 4mēnešu laikā, bijis par ko stresot, bet tas viss ir nokārtojies, parakstīts, kas parakstāms, būtu jābūt vairāk priekam, kā stresam. Bet pēdējās nedēļas man sirds bij nemierīga un vārdu sakot neveiksmīgi noslēpdams pēdas iekrita- sajutu. Mierīgi jautāju vai taisnība, uz atbildi minstinājās nevarēju īsti saprast Jā vai Nē. Beigās strīds, tas tā ir jau vairākas nedēļas un to zināja vairāki draugi. Un es kā muļķe vienmēr atgādināju cik ļoti lepojos, jo īpaši kad šajā gadā sasniegts tik daudz. Nu beigu beigās es varēju kliegt un raudāt tiku nostādīta tā, ka man viņš jāmīl kāds ir, ja nē mūsu vairs nav. Un atkārtoti tabletes nelietos jo viņas tad palīdz, tad nepalīdz, viņš runā tik savādi man ir tik grūti saprast, visu ko viņš saka, jo vienā brīdi saka vienu un jau otrā brīdī apgriež otrādi. Vispār runas par cigaretēm viņu aizsvilina, iedegās, kā traks, psiho, ko es apmēram gribot, draugs 7 gadi pīpē un sieva nezin, kas tur tāds! Man meitenes ir tiesības būt dusmīgai, izjust vilšanos, sāpi? Es tik ļoti uzticējos, atbalstīju, bet še Tev pliķis sejā! Nerunāju lāga ar viņu jau 3 dienas acīs vispār nespēju paskatīties. Man pašvērtējums tagad ir tik ļoti lejā, man šķita, kad es viņam esmu īpaša, bet laikam jau tomēr nē... Man gribas izkratīt sirdi, novērtēšu visu ko rakstīsiet, arī privāti. Paldies!